Aktywne Wpisy

HoroLive +18
Nie mam siΕy na narzeczona. Mieszkamy w moim mieszkaniu, gdzie ogrzewamy wodΔ bojlerem 50l. MiesiΔcznie z tego tytuΕu pΕacimy ok 350-400 zΕ (nie pytajcie jak, ona musi mieΔ wrzΔ
cΔ
wodΔ). OczywiΕcie place ja. ZaproponowaΕem jej zmianΔ na gaz, poniewaΕΌ mamy przyΕΔ
cze. Rachunki wtedy spadajΔ
4 krotnie. Narzeczona grozi mi, ΕΌe jak zrovie gaz to ona siΔ wyprowadzi, bo gaz jest niebezpiedzny i panikuje. Ja juΕΌ mam doΕΔ pΕacenia takich rachunkΓ³w, zwΕaszcza ΕΌe
-Melek- +17
Czy teΕΌ tak macie ΕΌe ksiΔ
ΕΌki was zanudzajΔ
?
ChciaΕbym czytaΔ ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszoΕΔ tego co jest napisane to jakbym juΕΌ wiedziaΕ. KsiΔ ΕΌki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wraΕΌenie ΕΌe sam mΓ³gΕbym pisaΔ. Orwel czy Huxley i tego typu tematy sΔ tak oczywoste ΕΌe nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale teΕΌ normalna sprawa ΕΌe siΔ dziaΕo to czy tamto. Morderstwa czy opowieΕΔi to od dziecka analizowaΕem chyba
ChciaΕbym czytaΔ ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszoΕΔ tego co jest napisane to jakbym juΕΌ wiedziaΕ. KsiΔ ΕΌki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wraΕΌenie ΕΌe sam mΓ³gΕbym pisaΔ. Orwel czy Huxley i tego typu tematy sΔ tak oczywoste ΕΌe nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale teΕΌ normalna sprawa ΕΌe siΔ dziaΕo to czy tamto. Morderstwa czy opowieΕΔi to od dziecka analizowaΕem chyba

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file5971287336382031228
Pobierz