Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia

Z kim można by sparować uczestników ostatniego sezonu, żeby to miało więcej sensu?

Moim zdaniem:

Wąż + Barracuda = oboje bezdomni, z parciem na szkło i internetowymi biznesami, stworzyliby power couple silniejsze niż Wojtek i Agnieszka. Dodatkowo ona ogarnęłaby te jego diety i mogłaby na luzie gotować całymi dniami i go karmić, a on nauczyłby ją jak sprzedawać dietę jako subskrypcję.

Laweciarz + Czyngis Chan = podobny poziom mentalny. Jedynie martwi mnie, że ona lubiła jak się ją zasypywało prezentami i kupowało ciuszki, a on chyba sknera.

Wodomierz + fryzjerka ze Śląska, której imienia nie pamiętam = on szukał ładnej panny, zadbanej z wyglądu, wiek podobny, a ona by wszystkim rządziła.

Kaja + Brydżysta = oboje inteligentni, oboje bezpośredni, on lubił chude, ona była otwarta na dziwactwa. Tylko musiałaby przefarbować się na blond.

Kasia + Przemek od Jamnikary = oboje rodzinne, ciepłe kluchy.

Karolina + ... i tu mam problem, bo w sumie nie poznaliśmy Karoliny i jej upodobań. Wydaje mi się, że jej by pasował nieco starszy, władczy, biznesmen, ktoś z kasą, bo z kasiastej rodziny pochodzi. Nie kojarzę takiego typu, może poza Adrianem, ale umówmy się, że sparowanych nie rozdzielamy.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach