Aktywne Wpisy

piotr-draus +18
#raportzpanstwasrodka. I łyso ?
źródło: 1000001201
Pobierz
vorky +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000001201
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Z kim można by sparować uczestników ostatniego sezonu, żeby to miało więcej sensu?
Moim zdaniem:
Wąż + Barracuda = oboje bezdomni, z parciem na szkło i internetowymi biznesami, stworzyliby power couple silniejsze niż Wojtek i Agnieszka. Dodatkowo ona ogarnęłaby te jego diety i mogłaby na luzie gotować całymi dniami i go karmić, a on nauczyłby ją jak sprzedawać dietę jako subskrypcję.
Laweciarz + Czyngis Chan = podobny poziom mentalny. Jedynie martwi mnie, że ona lubiła jak się ją zasypywało prezentami i kupowało ciuszki, a on chyba sknera.
Wodomierz + fryzjerka ze Śląska, której imienia nie pamiętam = on szukał ładnej panny, zadbanej z wyglądu, wiek podobny, a ona by wszystkim rządziła.
Kaja + Brydżysta = oboje inteligentni, oboje bezpośredni, on lubił chude, ona była otwarta na dziwactwa. Tylko musiałaby przefarbować się na blond.
Kasia + Przemek od Jamnikary = oboje rodzinne, ciepłe kluchy.
Karolina + ... i tu mam problem, bo w sumie nie poznaliśmy Karoliny i jej upodobań. Wydaje mi się, że jej by pasował nieco starszy, władczy, biznesmen, ktoś z kasą, bo z kasiastej rodziny pochodzi. Nie kojarzę takiego typu, może poza Adrianem, ale umówmy się, że sparowanych nie rozdzielamy.
źródło: image
Pobierz@Ryfka__Berkowicz: z 10 lat za stara, on to taki student jeszcze był