Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zalezy diva na pewno ma lus taki ze dzwonisz i zaraz ruchasz i mozesz wybierać w wyglądzie wieku itp ale trzeba sie liczyć ze nie zawsze wygląd i wieku moze byc taki jak w ogłoszeniu no ale masz plus tego ze nic robic nie musisz bo zawsze poruchasz. Ale zaś zaliczenie takiej zwykłej dziewczyny jest bardziej moim zdaniem ekscytujace i jakieś takie uczucie zdobycia jest itp nie każdego to
  • Odpowiedz
musisz sie pomęczyć wydać kasę na paliwo randke kwiaty itp

@ONWRO95: przecież na randki nie trzeba jeździć autem ani wszystkiego stawiać. Serio kupujesz kwiaty nowo poznanym dziewczynom?
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: przykład to był. Nie raz dojechać trzeba nie każdy mieszka w dużym mieście a umówić sie mozess z laska w innym mieście i trzeba dojechać. Plus czesto idzie sie na randke gdzies do kawiarni itp. Nigdzie nie napisałem tam o nowo poznanej dziewczynie tylko pisałem ogólnikowo...
  • Odpowiedz
  • 0
Słuchałem ostatnio wykładu psychologa amerykańskiego dlaczego bogaci ludzie korzystają z konstytutek na przykład premier Włoch Berlusconi jeden z najbogatszych Włochów w sumie do końca mógł jakieś 30stki wyrywać a jednak wolał 17-letnie prostytutki i tak dalej psycholog więc stwierdził że przyczyną tego jest wskaźnik ile można zarobić w danym czasie normalna osoba może sobie pozwolić na przesuwanie na Tinderze czy chodzenie po klubach i może raz na kilka miesięcy jej się coś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-wędrowiec-24: Nie umiem odpowiedzieć jako autor więc musicie mi uwierzyć na słowo, że to ja.

@brygadzistausmiechnietejpolski Nie wiem czemu tak to dla Ciebie i plusujących zabrzmiało. Usunąłem badoo i nie mam zamiaru go instalować xd

@ONWRO95 Dzięki za odpowiedź. Chyba mnie na divy namówiłeś w
  • Odpowiedz