@ForThoseWhoKnow: Aha czyli dla ciebie wytknięcie nieśmiesznego wręcz żenującego dowcipu niskich lotów jest od razu bólem d--y? Gratuluję toku rozumowania gimnazjalisty :)
Próbuję zrozumieć dlaczego według ciebie niby to mnie boli d--a skoro ani kucem nie jestem, ani nie nosze glanów, ani nie jestem metalem.
Zwyczajnie potrafię rozpoznać żenujący żarcik i się na ten temat wypowiedzieć ale dla takich ludzi jak ty i autor wpisu, co bym nie napisał to i tak będzie to ból d--y :)
Gdzie sens a gdzie logika? gdzie chleb a gdzie masło? (nie odpowiadaj bo jak już pisałem wcześniej
@Krucjator: g---o, wracaj na główną. i tych 270 zabierz ze sobą. Takie klimaty to spotykałem wśród prymitywnych dresów bo im się coś wydawało zawsze tworząc różne teorie
źródło: comment_6NRVs9gllN5xAjHrfYORLAAM4ZO9DcJj.jpg
PobierzStyl jak sprzed 30 lat, w klasyce
Zwyczajnie potrafię rozpoznać żenujący żarcik i się na ten temat wypowiedzieć ale dla takich ludzi jak ty i autor wpisu, co bym nie napisał to i tak będzie to ból d--y :)
Gdzie sens a gdzie logika? gdzie chleb a gdzie masło? (nie odpowiadaj bo jak już pisałem wcześniej