Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: u mnie klawiatura to obowiązkowo tylko ta wbudowana w macbooka - inne laptopy i jakiekolwiek zewnętrzne klawiatury irytutą mnie po bardzo krótkim czasie xD
  • Odpowiedz
@vozhny byś spróbował tą z thinkpada to byś zmienił zdanie, ta z MacBooka jest absolutnie beznadziejna, ciężko się na tym pisze szybko. Już lepiej mi się pisze na iPadzie czy iPhone niż na tej wbudowanej
  • Odpowiedz
  • 0
@wybacz: hehe to prawda. Dawno temu mialem dwa wielkie monitory i jeden w pionie i laptopa i uznawalem to za jedyny wlasciwy setup. Aktualnie podlacam jeden maly monitor i lapka i wiecej nie potrzeba (chyba ze filmy ogladasz w trakcie roboty)
  • Odpowiedz
@ATAT-2: klawiatury mechaniczne to największy marketingowy majstersztyk ostatnich lat. Większy nawet od LaBubu. Ożywić zapomnianą technologię, zresztą całkiem słusznie zapomnianą bo mechaniczne switche po prostu są głośne, bardziej awaryjne no i... droższe w produkcji od membranowych i sprzedać te wady pryszczatym nerdom z pieniędzmi jako metafizyke pisania na komputerze i jeszcze żeby porownywali jaka lepiej brzmi, jaka ładniej klika, może blue, moze brown - najlepiej kup obie.
Niektorzy mają w
  • Odpowiedz
@ATAT-2: jeśli ci to naprawdę przeszkadza to zaproponuj temu wlascicielpwi klawiatury czy może zamontować gumowe o-ringi na przełączniki które naprawdę zmniejszają głośność klawiszy
  • Odpowiedz
jeden maly monitor i lapka i wiecej nie potrzeba

@ATAT-2: i nie masz wady wzroku :), na małym monitorze to bym kilka linijek kodu widział. Ale na ustawianie w pionie nigdy nie wpadłem.
  • Odpowiedz