Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

źródło: b43f8d5d9e6df59199c3bf2a6fce34ca2be0468b36de0792903d1d24e29d8d0c
PobierzTo że będzie obrona bydlaków to mnie nie dziwi zresztą w Pisie był jeden morderca....w Pisie
A to kanalia
Ich wyborcom nic nie rozjaśni głów
@Skorvez_957_: To jest mega copium tych spermochlipów z konfy, którzy bronią kilka bogatych rodzin. Fermy, które miały być na wschód od nas, to już dawno tam są i nikt żadnych bolaków tam nie będzie witał z otwartymi ramionami. Nie pomagać tym jełopom szerzyć takiej narracji, bo to takie samo p---------e jak potężne benefity z trzymania tych kilku obozów koncentracyjnych dla norek, przy
Łańcuchy nie były takie ważne i miał jakąś swoją rozkmine
@HrabiaTruposz: nie muszą
Piesek na łańcuchu to zło wcielone ale trzymanie w bloku zamknoętego codziennie po 10h samemu to już git gut nie wspominając o schroniskach gdzie są klatki 2x2 ale wtedy też problemu nie ma tylko jak zawsze z tymi wsiurami cholernymi kto to widział żeby sobie pies mógł biegać po posesji on ma tylko siedzieć i wyglądać żeby socjopata z lewicy