Wpis z mikrobloga

@randomname1: jak nie chcesz kranówki kosztem trochę gorszej jakości, to Aqua Dubai. W sumie z tą jakością to też się tylko jeden z drugim na necie kłóci, Marwa może rzeczywiście była dla mnie bardziej jakościowa, ale też głównie na otwarciu + nie oznacza to że Haramain jest jakiś zły.
Wręcz czasami mnie zastanawia czy Aqua Dubai nie ma fejurów albo gównianych batchy w obrocie, bo co czasami ludzie wypisują o
  • Odpowiedz
  • 0
bo co czasami ludzie wypisują o nim to szkoda gadać

@anomaly_: co wypisują? przecież to najbardziej przehajpowany zapach roku 2025. Nigdy nie zapomnę, jak jutuberki i inni perfumowi patocelebryci wszelkiej maści hajpowali ten zapach na potęgę, a na grupkach otumanieni ludzie kupowali po 400 zł bo taki zajebisty XD A dzisiaj nikt tego smroda nie chce za 150 zł kupić.
  • Odpowiedz
  • 0
smroda

@papaj42: trochę lepsze cytrusowe mydełko od Zary z 2x lepszymi parametrami, gdzie masz tam smród?

Nigdy nie zapomnę

Dziwnie się wczuwasz, nie czuję tu obiektywności. Za 1,5zł/ml jest git i solidnie trzyma jak na letniaka. Gdyby Marwa tak trzymała to byłaby lepsza...a nie trzyma wcale
  • Odpowiedz
  • 0
@anomaly_: Jak można być obiektywnym oceniając perfumy powiedz mi proszę ja ciebie XD Przecież każdy ma inny nos. Dla mnie to po prostu arabski smrut jakich milion i nic ponadto, a to co się wyczyniało jakiś czas temu dookoła tego zapachu skutecznie mi go obrzydziło do końca życia. Mam też Zara Sunrise on the Red Sand Dunes Intense, lepsze i tańsze imo, ale co kto lubi. A już w ogóle
  • Odpowiedz
  • 0
Jak można być obiektywnym oceniając perfumy powiedz mi proszę ja ciebie XD

@papaj42: No właśnie tak, wystarczą uprzedzenia:

Dla mnie to po prostu arabski smrut jakich
  • Odpowiedz
  • 0
@anomaly_: No to ja już wolę Turathi Blue z tych dwóch XD Ale to jako psikacz na siłkę tylko tak czy siak. Ja nie mówię, że ten Aqua Dubai jest jakiś tragiczny, ale no jest arabskim smrodem xd może za dużo tych arabusów przewąchałem i teraz już mam ich dosyć

Wymień, takie z podobnymi parametrami, jestem ciekaw

@anomaly_: Z nie-arabów to Versace Pour Homme, Dylan Blue, Montblanc Explorer,
  • Odpowiedz