Aktywne Wpisy

sesa_sebix +25
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +52

#perfumy
źródło: 1000012411
PobierzWręcz czasami mnie zastanawia czy Aqua Dubai nie ma fejurów albo gównianych batchy w obrocie, bo co czasami ludzie wypisują o
@anomaly_: co wypisują? przecież to najbardziej przehajpowany zapach roku 2025. Nigdy nie zapomnę, jak jutuberki i inni perfumowi patocelebryci wszelkiej maści hajpowali ten zapach na potęgę, a na grupkach otumanieni ludzie kupowali po 400 zł bo taki zajebisty XD A dzisiaj nikt tego smroda nie chce za 150 zł kupić.
@papaj42: trochę lepsze cytrusowe mydełko od Zary z 2x lepszymi parametrami, gdzie masz tam smród?
Dziwnie się wczuwasz, nie czuję tu obiektywności. Za 1,5zł/ml jest git i solidnie trzyma jak na letniaka. Gdyby Marwa tak trzymała to byłaby lepsza...a nie trzyma wcale
@papaj42: No właśnie tak, wystarczą uprzedzenia:
@anomaly_: Z nie-arabów to Versace Pour Homme, Dylan Blue, Montblanc Explorer,