Aktywne Wpisy

fgs_the_fds +16
mój pies mnie nienawidzi bo oglądam anime

Umeraczyk +16
Ej wykopy znalazłem ten odważnik w garażu u dziadka, ale nie wiem w jakiej walucie jest podany ciężar, ktoś ogarnia? W smaku też mocno metalowe, jak bateria ale inaczej
źródło: comment_1666701109zKULtC7KJGh2qMkqHRYJu8
Pobierz

No to patrzcie, co się stało dalej.
Z poważnej, mundurowej „twarzy aneksji” Natalia Pokłonska powoli, ale konsekwentnie przeszła w tryb turbo-słowiańskiej wróżki. Najpierw był tylko prawosławny sznyt – ikona cara Mikołaja II, łzy wzruszenia na wspomnienie „świętej Rusi”, wstążeczki św. Jerzego.
Potem nagle wjechały warkocze do pasa, lniane suknie z haftami, bursztyny, lunule, słowiańskie swargi i inne symbole, które jeszcze dziesięć lat temu widywało się głównie na festiwalach Rodnovery albo u rekonstruktorów pod Kijowem.
Dziś to już pełny pakiet: sesje w lesie „w kontakcie z przodkami”, stories z runami, ziołowe napary, „energia żeńska”, „powrót do korzeni” i estetyka jakby Perun osobiście dobierał jej ciuchy. Wszystko okraszone prawosławnymi modlitwami, bo – jak sama mówi – „prawdziwa Ruś to jedność chrześcijaństwa i przedchrześcijańskiej mądrości”.
#ciekawostki #rosja #ukraina #wojna #krym #turboslowianie #heheszki
źródło: temp_file3884058068102933388
Pobierz@neurotiCat: Tam procesy zaszły w momencie narodzin w Rosji. Wszyscy wzdychali do tych paru foci gdzie ładnie pozowała w mundurze, w rzeczywistości ona ma mentalność ruskiej karyny (cud że jeszcze nie ma ust glonojada ale to pewnie kwestia czasu). Ona jest częścią putinowskich sługusów co to dorobili się okradając swój kraj.
Focia poniżej jest z
źródło: image
PobierzOd razu wiedziałem ze tam nic nie ma pod kopułą
@neurotiCat: Zapomniałeś o świadomości pierwszeństwa w przypadku czystek takich czy innych.
@xyz_xyz: na pierwszy rzut oka tak jest, ale to wszystko nie jest przypadkowe. zainteresowanym polecam przeczytać ten wywiad z Duginem z 98 roku:
https://geopolityka.net/aleksander-dugin-czekam-na-iwana-groznego/