Wpis z mikrobloga

Chciałbym wypożyczyć w Polsce auto w Warszawie w takiej cenie jak pokazuje, ale wiem że te wypożyczalnie lubią zabierać kaucje za drobne ryski, albo nawet te które już byly. Niby można dokupić dodatkowe ubezpieczenie. Ale moje pytanie brzmi jak można się zabezpieczyć się przed tym aby próbowali oszukac. Albo jaka wypożyczalnie polecicie. #pytanie #wypozyczalniasamochodow #niebieskiepaski #samochody
Elszczapo - Chciałbym wypożyczyć w Polsce auto w Warszawie w takiej cenie jak pokazuj...

źródło: 1000005287

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elszczapo: to zależy, mąż kuzynki Hiszpan dr facto pożyczył w Krakowie, to jak oddawał i się kapli że z polskim to on tak średnio, to chcieli go naciągnąć na 600 euro.

Znowu ci sami, tylko kuzynka w Warszawie pożyczyła to bez problemu, nic nie chcieli.

Chociaż kierowca ten sam był
  • Odpowiedz
Ale moje pytanie brzmi jak można się zabezpieczyć się przed tym aby próbowali oszukac.

@Elszczapo: Normalnie. Jeśli wypożyczasz taki samochód to robisz obsługę pojazdu (sprawdzasz jego stan techniczny w momencie odbioru) ewentualne mankamenty dokumentujesz robisz sobie jego zdjęcia w momencie jak takie auto pobierasz.
  • Odpowiedz