Wpis z mikrobloga

@ambasada_oskariatu Dzięki (). No niestety dość małe, bo 96 litrów, bo nie miałem miejsca na większe. Marzy mi się nature aqwa 192 litrów opti white 90x45x45 cm. Drugie chciałbym w stylu Iwagumi, bo bardzo mi się podobają. No i też oczywiście zbiornik z biotopem Malawi, taki minimum 375 litrów z zielonym serpentynitem, piaskiem, czarnym tłem i zero roślin. No i do tego przepiękne, kolorowe
HorrorystycznyDemonPagona - @ambasada_oskariatu Dzięki (づ•﹏•)づ. No niestety dość małe...

źródło: temp_file5368622621252236608

Pobierz
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Bardzo podoba mi się w tym co wrzuciłeś wyjście poza schemat akwarium i próba stworzenia czegoś co wygląda jakby pod wodą nie było.

W zasadzie Deep Sea jest podobnym klimatem, ale chyba równie skomplikowanym, bo trzeba utrzymać dość trudne warunki bagienne, a do tego wszystko co tam jest naturalnie gnije - co wymaga jeszcze więcej pracy.

Same rybki w tym wszystkim są tylko dodatkiem imho.
ambasadaoskariatu - @HorrorystycznyDemon_Pagona: Bardzo podoba mi się w tym co wrzuci...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Bartisss Dzięki. Walka z glonami, to niestety nieodłączny element tego hobby ( ͡º ͜ʖ͡º) Ile ja w swoim akwa z nimi walczyłem... Chyba miałem wszystkie ich rodzaje, ale jakoś zawsze z nimi wygrywałem, choć rośliny na tym cierpiały i przez pewien czas już nie były takie zdrowe i soczyście zielone, ehhh.
  • Odpowiedz