Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: Ja mam taką grę której do dzisiaj nie mogę znaleźć i jeśli to czytacie to błagam pomóżcie - gra oczywiście piłkarska typu FIFA czy PES, grałem w nią jakoś na przełomie wieków i miałem ją od osiedlowego pirata. Chciałem jakąś piłkę która nie była FIFĄ i dał mi tę grę. Grałem w nią bardzo dużo bo w odróżnieniu od FIFY miała wtedy bardzo rozbudowaną opcję tworzenia własnych piłkarzy i
  • Odpowiedz
@Szlif: Wszystkie bardziej popularne gry piłkarskie z tamtych lat, jak actua soccer właśnie, już obadałem, to była pewnie jakaś niszowa gierka, może nawet mod innej gry
  • Odpowiedz
@sidhellfire: niestety. FPS, niebo czarne, podłoga ciemnozielona z jakby siatka na niej, płaska, zadnych zniesien, itd. Generalnie mapa wygląda jakby w ogole jeszcze deweloperzy jej nie stworzyli.

Graliśmy na lanie, dwie drużyny lub więcej, na czołgach byly male flagi jednego koloru (przyczepione na górze, nie namalowane).

Jak sie wystrzeliło działo, to widać jak ta kula leci i można było ja dość łatwo ominąć, jesli było sie wystarczająco daleko.
  • Odpowiedz
@Tasde:

Podobna ale w mojej głowie inaczej się to imaginuje.

To była okładka big boxa, było dużo większe zbliżenie na sam kokpit, w środku było widać typa z grymasem na mordzie. Był bardziej po prawej stronie okładki skierowany pod kątem w lewo.

Najbardziej podobało mi się, że ten kokpit był taki kanciasty, nawet nie wiem czy to był mech czy jakiś pancerz
DanteTooMayCry - @Tasde: 
To był...

źródło: 01.%20Box%20Front

Pobierz
DanteTooMayCry - @Tasde: 
To był...
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: o Mój Boże taaaaak! 25 lat szukałam tego :O

Te mapy jakie pamiętam, to pewnie coś w rodzaju czystej mapy do zmodyfikowania przez graczy.

O kurde, jaki przeczytałam BZFlag, to aż sie jakaś stara szuflada w mózgu otworzyła!!

Dziękuję Ci bardzo!!!!
  • Odpowiedz