Wpis z mikrobloga

Te, ArcyLateksowy, obierku ziemniaczany, sapiesz, że Milena z Cziką na priv. gadała, a Czika jedzie po Olgierdano - jednocześnie miziasz się z @ThiZ w komentarzach pod swoim wpisem, który jakby nie patrzeć jest "chyba" zdecydowanie większym jego wrogiem.

https://wykop.pl/wpis/84052241/oho-podobno-milenie-grozilem-jesli-ktos-ma-jakies-

Jakim cudem on w ogóle nie jest na Twojej liście i sobie pisze u Ciebie?🐐🤣 Sam się orasz intelektualnie, jak zawsze. Wpisy dodajesz, by poprowokować, a po paru h usuwasz i udajesz ofiarę. Wypełzasz kolejny raz, gdy Twój wróg na banie siedzi i szczekasz (robiłeś to już wcześniej i to nie tylko wobec Mileny).

Tobie @ThiZ też widzę wiruje w głowie. Jak siedziała na tagu, to potrafiłeś spie[cenzura] pod kamień na dwa tygodnie po kilka razy i nie dać znaku życia. Teraz, gdy ona zbanowana, to nie darujesz sobie okazji, by szczekać i podpinasz się pod każdego na tagu, kto z nią wojuje. Zawsze broniłem tej Julki, Milenie też się wtedy oberwało, ale widzę, że Ty zaczynasz wykorzystywać aferki z nią do swojej wojenki z Wójcikiem i Mileną.

Co do Kukiego, to pier[cenzura] farmazony. Mam każdy wpis Mileny na rajstopiarza, który potem usuwała (jego usunięte wyziewy również), a potem widziałem, co on napisał na Grupce Bożej (śmigało na tagu). Coś Cię chyba minęło, bo nikt kto to widział, nie powie, że to ninja z poddasza nie był stroną, która od razu eskalowała konflikt o kilka szczebli. Milena wstawiła wpis, gdzie cwe[cenzura] i wkleiła zdjęcia znajomego czy rajstopiarz? Jak już mu "Stachujesz", to proponuję zapoznanie się z wpisami na jego profilu - wytykanie patologii Milenie, jednocześnie podpierając się "Stachem", to jest po prostu Choroszcz. Jak Ci będzie mało do diagnozy typa na podstawie samego profilu, to podeślę Ci screeny tego, co przez ponad rok mu zgłaszałem i co spadało razem z nim. Milenie wiele można wytknąć, i na tagu wyrabiała - Czikę w plemnika w tamtym roku zamieniała - ale oddaję słonowate na każdą osobę, która podpina się pod tamtego zaburzeńca i jego konflikt z Mileną, by zdobyć argumenty do własnych wojenek z nią.

#kononowicz #patostreamy
@AntyLateksowy +4
Oho, podobno milenie groziłem, jeśli ktoś ma jakieś dowody na coś takiego to proszę tu wrzucać i się nie krępować, chyba że pokazywanie jej własnych wpisów i komentarzy jest grożeniem - ale z tego co sprawdzałem to nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nienawidzę
CzikaKiri - Te, ArcyLateksowy, obierku ziemniaczany, sapiesz, że Milena z Cziką na pr...

źródło: Screenshot_20251128-191740_Firefox~2

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzikaKiri: Widzę, że za bardzo się wczuwasz xD Jakie aferki, jakie wojenki.
Nic sam nie prowokuję, przeglądam tag od czasu do czasu i tam, gdzie widzę, że mogę coś się odnieść to się odnoszę. Czemu nagle teraz to robię, gdy jest na banie?
Nie wiem, może przez to, że sama mnie bez przerwy zaczepia na czacie u Barneja i ciśnie? xD Dzisiaj też się woziła, cisnęła. Ludzie na czacie wytykali jej przypały,
  • Odpowiedz
  • 1
@ThiZ: No jak szczekacie na siebie na czatach JuTuby, to sobie szczekacjie, jak będzie po banie, to i tu sobie szczekajcie. Dla Cziki się nie podoba taktyka węża z jakiej słynie ten obierek ziemniaczany ArcyLateksowy - ujadanie i prowokowanie kogoś zbanowanego Nie idź tą drogą. A "Stasiując" #samnarazaszsienaposmiewsisko.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: No ale skoro Milena ciągle szuka punktu zaczepienia, no to dlaczego ma sobie @ThiZ odpowiadać tylko tam, gdzie ona prowadzi swoją NARRACJĘ? Niech pisze, gdzie mu się podoba i nawet dobrze, że to lata tutaj po tagu, może część wykopków ze skłonnościami grajewskimi, ale bez wypranych mózgów zrozumie, kogo sobie do ekipy Wódkasz wziął.

O Arcylateksowym można powiedzieć wiele, ale jest jedną z kilku osób, której Milenka od razu
  • Odpowiedz