Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/84052241/oho-podobno-milenie-grozilem-jesli-ktos-ma-jakies-
Jakim cudem on w ogóle nie jest na Twojej liście i sobie pisze u Ciebie?🐐🤣 Sam się orasz intelektualnie, jak zawsze. Wpisy dodajesz, by poprowokować, a po paru h usuwasz i udajesz ofiarę. Wypełzasz kolejny raz, gdy Twój wróg na banie siedzi i szczekasz (robiłeś to już wcześniej i to nie tylko wobec Mileny).
Tobie @ThiZ też widzę wiruje w głowie. Jak siedziała na tagu, to potrafiłeś spie[cenzura] pod kamień na dwa tygodnie po kilka razy i nie dać znaku życia. Teraz, gdy ona zbanowana, to nie darujesz sobie okazji, by szczekać i podpinasz się pod każdego na tagu, kto z nią wojuje. Zawsze broniłem tej Julki, Milenie też się wtedy oberwało, ale widzę, że Ty zaczynasz wykorzystywać aferki z nią do swojej wojenki z Wójcikiem i Mileną.
Co do Kukiego, to pier[cenzura] farmazony. Mam każdy wpis Mileny na rajstopiarza, który potem usuwała (jego usunięte wyziewy również), a potem widziałem, co on napisał na Grupce Bożej (śmigało na tagu). Coś Cię chyba minęło, bo nikt kto to widział, nie powie, że to ninja z poddasza nie był stroną, która od razu eskalowała konflikt o kilka szczebli. Milena wstawiła wpis, gdzie cwe[cenzura] i wkleiła zdjęcia znajomego czy rajstopiarz? Jak już mu "Stachujesz", to proponuję zapoznanie się z wpisami na jego profilu - wytykanie patologii Milenie, jednocześnie podpierając się "Stachem", to jest po prostu Choroszcz. Jak Ci będzie mało do diagnozy typa na podstawie samego profilu, to podeślę Ci screeny tego, co przez ponad rok mu zgłaszałem i co spadało razem z nim. Milenie wiele można wytknąć, i na tagu wyrabiała - Czikę w plemnika w tamtym roku zamieniała - ale oddaję słonowate na każdą osobę, która podpina się pod tamtego zaburzeńca i jego konflikt z Mileną, by zdobyć argumenty do własnych wojenek z nią.
#kononowicz #patostreamy
Nienawidzę
źródło: Screenshot_20251128-191740_Firefox~2
PobierzNic sam nie prowokuję, przeglądam tag od czasu do czasu i tam, gdzie widzę, że mogę coś się odnieść to się odnoszę. Czemu nagle teraz to robię, gdy jest na banie?
Nie wiem, może przez to, że sama mnie bez przerwy zaczepia na czacie u Barneja i ciśnie? xD Dzisiaj też się woziła, cisnęła. Ludzie na czacie wytykali jej przypały,
O Arcylateksowym można powiedzieć wiele, ale jest jedną z kilku osób, której Milenka od razu