Wpis z mikrobloga

• 0
@Cordinon: Edit: W najnowszej wiadomości się spytała czy mi przeszkadza ja napisałem że mam z jej bekę i nie mogę wejść na jej konto ale wydawało się być normalne sporo znajomych normalne zdj XD
  • Odpowiedz
@Cordinon: popytaj na gpt ale w skrócie typki (czasem też laski ale raczej typki bo laski są leniwe) robią fejk konta w różnych miejscach i sprzedają niby swoje fotki (pakieciki) a to są foty z neta (np. z jakiegoś niszowego onlyfansa żebyś nie znalazł na grafikach google). Więc kupujesz tak naprawdę darmowe fotki p-------e z neta i piszesz z kolesiem udającym babę. O ile wgle coś dostaniesz bo możliwe że
  • Odpowiedz
@Cordinon: taki profil zrobić to żaden problem. Na damskim koncie nabijanie znajomych to pikuś - wysyła zaproszenia randomowym typom i ma połowę akceptacji. Zobacz na jej znajomych - jak ma większość męskich to na 99% fejk. Istnieje prawdopodobieństwo że faktycznie to jest laska i sobie dorabia w ten sposób (nawet jedna na wykopie ex diva się tym para) ale prawdopodobieństwo niewielkie. Możesz ją łatwo wytestować żądając rozmowy głosowej albo jakiejś
  • Odpowiedz
  • 0
@Karmengulo: zajętym takie oferty też składają czy tylko singlom? bo o to pytała właśnie, poza tym co z tymi zdjęciami z profilu i danymi osobowymi? jeśli to bot albo scam to skąd mają dostęp do czyichś zdjęć i czemu oryginalny właściciel tego nie zgłasza?
  • Odpowiedz