Wpis z mikrobloga

Nie mogę patrzeć na to jakim drewnem się stała MBB. Już nie wspominając że zwyczajnie dupsko urosło i jej postać się zrobiła momentami komiczna na ekranie, gdy scenariuszowo nie pasuje wizualnie.

No i moja teoria: Sadie Sink, która jest o kilka klas lepszą aktorką przez pół sezonu będzie w śpiączce (a najlepiej do finału) właśnie po to by nie było widać tej przepaści talentu pomiędzy tymi aktorkami (bo dzieciaki umówmy się - żaden z nich wielkiej kariery nie zrobi). No i Jak Sadie podbija ogólnie Holywood to #netflix akurat MBB se wybrał na swoją gwiazdeczkę, i teraz muszą jakoś przykryć jej nad wyraz widoczne braki xd

#strangerthings #seriale
michalxd21 - Nie mogę patrzeć na to jakim drewnem się stała MBB. Już nie wspominając ...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: przeca ten smutny zlew jest jeszcze bardziej drewniany. Mało kto tam z tych dzieciaków nadaje sie na aktora w ogóle.
Ten sezon to taka weryfikacja właśnie i wygląda to momentami komicznie, bo dysonans w niektórych scenach jest okrutny, a nawet nie skończyłem drugiego odcinka jeszcze :D
  • Odpowiedz
  • 0
@LamajHarma: No ona najbardziej się wyróżnia swoją drętwotą, co tym bardziej komiczne przy tym ile ról dostaje na Netflix.

No ale dzieciaki też straszne drewniaki. Ten czarny i ten wysoki jeszcze jakoś średniawo coś, ale Dustin i przede wszystkim Finn to tragedia.
  • Odpowiedz