Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

- do 1500 max, telefon służy mi do scrollowania internetu i oglądania sportu, na resztę wywalone
- w miarę przyzwoita bateria
- możliwie jak najmniej reklam/brak reklam
lepiej polować na jakiegoś starszego pixela? może jakaś motorola? bo też słyszałem ciepłe słowa pod jej adresem. czy jakiś chińczyk? będę wdzięczny za pomoc/linka/sugestie na co polować jutro i gdzie
#telefony #pytaniedoeksperta #pixel #motorola #elektronika #android #blackfriday
@aonb: jeśli nie musisz mieć wielkiego ekranu, to polowałbym na Pixela 8. Używam od 1.5 roku, złego słowa nie powiem. Aparat bajka, Gemini na pokładzie, bateria standardowo na jeden dzień.
Jakbyś dorwał do 1500 to bierz śmiało
@aonb: aplikacja blokada v4
@aonb: WTF jakie reklamy
@aonb: takie coś to możesz mieć na każdym telefonie z odblokowanym bootloaderem. Ja np mam na swoim xiaomi lineageOS