Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Nie ogarniam paczkomatów, bo jestem niby młody, ale starej daty i nigdy nie korzystałem z tego czegoś. To się obsługuje tylko i wyłącznie za pomocą jakiejś aplikacji? Czy po prostu podchodzę, otwieram dedykowaną skrzynkę i biorę? Przecież jak mam otwierać to telefonem i się bawić w jakieś szukanie, klikanie, klikanie itp. skoro i tak muszę do tego podejść żeby to wyciągnąć to o co tu chodzi?
Jak sie zblize to klikam "otworz skrytke zdalnie"
Odpowiednie drzwiczki sie otwieraja i po
-apką
-kodem qr który pokazujesz paczkomatowi
-numerem telefonu i kodem odbioru
wyświetla się w mailu, lub na allegro jak kupiłeś do zielonego. Wlączasz sobie ten kod na ekranie, możesz nawet wcześniej screena zrobić jakby miało ułatwić, przykładasz telefon do tego skanera jak na kasie samoobsługowej produkt w biedronce i skrytka się otwiera. zamykasz skrytkę i sobie idziesz
ręcznie no to smsem np przychodzi kod odbioru i musisz wpisać tam na ekranie nr telefonu i ten kod