Wpis z mikrobloga

Pytanie do właścicieli motocykli marki Surron mieszkających we Wrocławiu: Gdzie robicie okresowe przeglądy gwarancyjne?
Chcę kupić Ultra Bee, ale Surron to nie jest "prawdziwy" producent motocykli z własnymi salonami i serwisami, jak Honda czy Yamaha.
Jedyne miejsce we Wrocławiu, które sprzedaje moto tej marki, jakie udało mi się znaleźć, to salon e#moto obok Yamahy na Strachowskiego, ale jak pytałem o serwisowanie, to powiedzieli, że autoryzowany serwis jest na jakimś zadupiu ponad 30km za miastem, więc torchę lipa.

#motocykle #surron #wroclaw
11211 - Pytanie do właścicieli motocykli marki Surron mieszkających we Wrocławiu: Gdz...

źródło: 11211

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@11211: Nie lepiej kupić sprawdzone, normalne motocykle? Co Cię pcha w elektryka? Na moto ładowanie to udręka. Jak ma być do miasta, to wolałbym już 125, tankujesz raz za 50zł i masz zasieg z kilkaset kilometrów spokoju.
  • Odpowiedz
  • 0
@planarize: Miałem spalinowy 7 lat, ale sprzedałem, ponieważ coraz bardziej denerwowały mnie pewne aspekty spalinówek, a do moich potrzeb lekki elektryk, który mogę bez problemu unieść i wrzucić do auta jest idealny. Nie widzę też problemu z ładowaniem.
  • Odpowiedz
@11211: spoko, dzięki za wyjaśnienie, jeśli to świadomy wybór to się nie wtrącam i powodzenia życzę. Mnie by irytowała konieczność częstego ładowania :)

Jako ciekawostkę tylko powiem, że w latach ‘80 Honda eksperymentowała z motocyklami walizkowymi, które miały się mieścić w bagażniku nawet małych hatchbacków, na wypadek zaskoczenia korkiem:
planarize - @11211: spoko, dzięki za wyjaśnienie, jeśli to świadomy wybór to się nie ...

źródło: IMG_6679

Pobierz
  • Odpowiedz
@planarize Jak motor bez homologacji, do lasu albo na tor, to taki elektryk to złoto. Cichy, żadnych wymian tłoków, głowic zaworów, a jeśli chodzi o zasięg to i tak crossy mają mały ale z dwie godziny pojeździsz i tu i tu. Czyli i tak się zmęczysz prędzej niż braknie paliwa.
  • Odpowiedz