Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Chcę kupić Ultra Bee, ale Surron to nie jest "prawdziwy" producent motocykli z własnymi salonami i serwisami, jak Honda czy Yamaha.
Jedyne miejsce we Wrocławiu, które sprzedaje moto tej marki, jakie udało mi się znaleźć, to salon e#moto obok Yamahy na Strachowskiego, ale jak pytałem o serwisowanie, to powiedzieli, że autoryzowany serwis jest na jakimś zadupiu ponad 30km za miastem, więc torchę lipa.
#motocykle #surron #wroclaw
źródło: 11211
PobierzJako ciekawostkę tylko powiem, że w latach ‘80 Honda eksperymentowała z motocyklami walizkowymi, które miały się mieścić w bagażniku nawet małych hatchbacków, na wypadek zaskoczenia korkiem:
źródło: IMG_6679
Pobierz@planarize: Nie tylko w '80. Temat jest mi znany :)
https://motocompacto.honda.com/