Potrzebuję rady. Wpadłem na pomysł, żeby kupić rodzicom w prezencie pod choinkę kawę z jakiegoś fancy sklepu z kawą. Mają ekspres. Sam nie piję kawy, więc nie mam o tym zielonego pojęcia. W jaką kawę warto celować? Gdzieś tylko przeczytałem, że smakowe mogą być złym wyborem, bo potem kawa z tego ekspresu będzie trącała smakiem długo po zużyciu tej kawy smakowej. #kawa #pytanie
@vvvariacik: rodzice dużo piją z ekspresu. Nie kupilbym im kawy bo przetestowali z milion różnych i jedną im najlepiej podchodzi. Kupisz jakaś która z dużą dozą prawdopodobieństwa im nie będzie smakować. więc szkoda zachodu..
kup zestaw powitalny będą zadowoleni Edit: w zestawach są różne kwasowości i intensywności Spróbują a potem sami powiedzą co im najlepiej podeszło. polecam zestaw po 200 gram
#kawa #pytanie
Kupisz jakaś która z dużą dozą prawdopodobieństwa im nie będzie smakować. więc szkoda zachodu..
kup zestaw powitalny będą zadowoleni
Edit: w zestawach są różne kwasowości i intensywności Spróbują a potem sami powiedzą co im najlepiej podeszło. polecam zestaw po 200 gram