Aktywne Wpisy

MonazoPL +131
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +613
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

Żaden ze mnie specjalista od montażu, trochę się bawiłem w Premiere Pro tylko, ale moim okiem ten program wygląda na wyszarzany, barwy zawsze są biało - szare, jeszcze z tego co wiem akurat jest to nagrywane w porę roku kiedy ciężko o więcej światła i to wszystko się kumuluje, ale nawet kiedy scena teoretycznie powinna być przyjemna i ciepła, na przykład jak w tym odcinku pojechali na wieś, to i tak to wygląda jakoś ponuro.
I oczywiście ujęcia tak samo, też są często jakoś sterylnie czyste, ale w taki depresyjny sposób z domieszką zawsze tej dziwnej szarości pomieszanej z bielą. I creme de la creme to montaż - zawsze jak żona mi opowiadała o tym programie to myślałem, że to będzie jakieś takie szybsze i trochę dynamiki będzie miało, jak jakiś sensowny film weselny, a to wygląda jakby postawili kamerę i niech się kręci.
Nie wiem czy to jest celowo "wyszarzane", też w post produkcji pod kątem kolorystyki, żeby ogólne odczucia z tego programu szły w stronę właśnie takiej depresji i dyskomfortu z domieszką absurdu, ale pewnie tak jest, bo na pewno powiększa oglądalność.
#slubodpierwszegowejrzenia
Dobrze się to ogląda, bo właśnie taka depresyjna forma przedstawiania codzienności z dużą dozą dymów też ma swój urok, nie bez powodu patostreamy są takie popularne, tylko zastanawiałem się czy idea stojąca początkowo za tym programem nie powinna była prowadzić w stronę bardziej pozytywną, ludzie w końcu znaleźli swoje drugie połówki, ale może też takie podejście depresyjne ma sens, bo w sumie to jak ci ludzie są czasami dobierani