Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1130
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +67
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

https://wykop.pl/link/7840197/matka-roku-bije-swojego-syna
#szuryzglownej #bekazprawakow
źródło: 1000008666
PobierzKonserwatywna narracja w której wielu mężczyzn się wychowywało zakładała fałszywą opowieść o tym że kobiety to matki i żony, zawsze dobre, opiekuńcze i łagodne. Taki chłopiec dorasta i nagle okazuje się że świat wygląda inaczej a kobiety ani nie są socjalizowane do starego wzorca ani do niego nie dażą.
@mattt-pittt: Moja mama jest zredpillowana i jedzie po babach jak po k-----h. Zwłaszcza po dzisiejszych matkach. Tymbardziej, że ma z nimi kontakt codziennie. To, co sie o--------a, to doprowadzi do rewolucji. Jest bardzo dumna, bo whuj osiągnąłem w życiu.
@RedTiger: no to nie pozostaje nic innego jak pogratulować szczęśliwej rodzince ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Kobiety mają lepiej bo mają przywileje które nie pasują do dzisiejszy czasów" wiec uderzmy w 50% społeczeństwa prawnie i podwyższmy im wiek emerytalny. W imię czego? Tego, że celem życia jest zapracować się na śmierć? To jest sprawiedliwe? Czuje się ofiarą i inni powinni też mieć źle? Może należy mężczyzną też obniżyć - ale przeciętny mężczyzna nawet o tym
@Kapiusek: w imie tego żeby ZUS miał z czego wypłacić emerytury starzejącemu się społeczeństwu, to tak pragmatycznie. Emerytów przybywa, pracujących ubywa
W imie równości wobec prawa, to tak ideologicznie.
Jak myślisz, dlaczego we wszystkich pozostałych krajach europy wiek emerytalny jest lub za chwile będzie równy?
Nie, żaden kraj na naszym kontynencie nie ma luksusu obniżania wieku emerytalnego i jednoczesnego pozostawienia obecnego modelu ubezpieczeń emerytalnych. Ostatnio wiek podwyższali bogaci Duńczycy, do
Bo klasa polityczna musi mieć za co kupić czołgi z ameryki? Nie znam przykładu Danii, ale we Francji macronowskie podwyższenie wieku skończyło się ruchem żółtych kamizelek, wzburzeniem i protestami które trwają do dzisiaj. Nawet chyba pare dni temu macronowski budżet który ciął państwo opiekuńcze a przeznaczał hasj na czołgi przegrał 1:404 w zgromadzeniu
Jeśli uważasz że można bezkarnie obniżać wiek emerytalny i na trzeźwo uzasadniasz to argumentem "powinniśmy sobie ułatwiać życie" to nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy.
Miłego dzionka :)
PS
wszedłem w twój profil. Fanatyk patostrimów i partii razem. Przyjmij przeprosiny, nie powinienem ci odpisywać od samego pocztku
PS te patostreamy to faktycznie składam samokrytykę ale miałem 15 lat i byłem w gimnazjum