Wpis z mikrobloga

https://tvn24.pl/zdrowie/hpv-w-programie-obowiazkowych-szczepien-gis-czy-mamy-etyczne-prawo-zwlekac-st8770361

Słyszeliście że chcą wprowadzić obowiązkowe szczepienie na HPV i to przed wyborami w 2027 roku? Mimo że osobiście mam to gdzieś to jestem przeciwnikiem ZMUSZANIA ludzi do jakichkolwiek szczepień. Jeśli FAKTYCZNIE je wprowadzą to zdecydowanie głosuję na Konfederację, mimo że od lat popieram KO i byłem po stronie Trzaskowskiego.
Ten rząd ma talent żeby zniechęcać do siebie nawet swoich zwolenników. Albo Grzesiowski to jakiś dzban.

#pieniadze #medycyna #szczepienia #dzieci #wybory #polityka #sejm #lekarz #gis
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DanteTooMayCry: Ty też wypad na facebooka, jak mi linkujesz prace naukowe to przeczytaj je chociaż do końca. Pierwszy link:

Declaration of conflicting interests: [...] Mr Miller is the director of Thinktwice Global Vaccine Institute and was a paid consultant to >Physicians for Informed Consent.

Strasznie dziwne, że antyszczepowi wyszło w badaniach, że szczepionki są szkodliwe
  • Odpowiedz
@Lime0606: Tak. To jest właśnie odpowiedź. Merytorycznie cokolwiek? Nieeeee, oczywiście, że nie, lepiej znaleźć pseudo wytrych i tym samym odpalić się, że całość załatwiona i można odpalać CSka. Typowe. Nic nowego. I dzięki temu, że nie macie nic mądrego do powiedzenia, że nie jesteście wstanie nic mądrego napisać. coraz więcej ludzi otwiera oczy. Dziękuję, za Twoją ciężką pracę towarzyszu.

A najlepsze jest to, że to nawet nie pochodzi z wątku
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: Napisałam ci metrorycznie, że badanie jest nieobiektywne bo nie dość, że badacz jest konsultantem dla organizacji antyszczepionkowej, pacanie, to jeszcze ma dziecko z autyzmem. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak konflikt interesów, czy w zawodówce nie uczyli?

> coraz więcej ludzi otwiera oczy

Ale sekta, otwieracie sobie oczy dalej, szybko otworzycie sobie oczy na to dlaczego szczepionki są potrzebne, jak waszym dzieciom powygina nogi po polio.
  • Odpowiedz
@Lime0606:

Napisałam ci metrorycznie, że badanie jest nieobiektywne bo nie dość, że badacz jest konsultantem dla organizacji antyszczepionkowej, pacanie, to jeszcze ma dziecko z autyzmem. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak konflikt interesów, czy w zawodówce nie uczyli?

Nie, nie napisałeś merytorycznie. Doczepiłeś się jedynej rzeczy jakiej mogłeś w swojej ułomności. Mnóstwo badań posiada konflikty interesów i nie są skreślane z tego powodu. Wręcz przeciwnie. Konflikt interesu nie skreśla badania, tylko
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry:

Konflikt interesu nie skreśla badania, tylko jego treść.

XDDDD

Straszenie polio, odrą i innymi chorobami nie działa bo wasze matki były mądrzejsze niż wy i was zaszczepiły, a niezaszczepionych dzieci jest jeszcze za mało żeby zrobił się problem. Polio i jego skutki były opisywane od starożytności, DDT było używane na masową skale dopiero od XXw., dlatego nikt nie bierze was na poważnie i nikt nie ma czasu czytać waszych
  • Odpowiedz
@Lime0606: Nie traktuj wpisów tego przygłupw @DanteTooMayCry na poważnie -to szur i ruska onuca rozpowszechniający nieudolnie kłamstwa i manipulacje na temat klimatu i szczepionek, użytkownicy regularnie tutaj wycierają nim podłogę i zbiera setki minusów za p---------e oderwanych od rzeczywistości głupot.
Rok temu orałem go przez miesiąc, to zaczął sie niewiarygodny skowyt tego szura, ze musiałem wyłączyć powiadomienia- wypisywanie do moderacji, innych użytkowników, zakładaniem tematów na mikro XDDDDDDDDD

https://wykop.pl/wpis/76357991/nr-3-szuryzglownej

https://wykop.pl/wpis/77251947/zawsze-smieszy-szuryzglownej-bekazkatoli-bekazpraw
  • Odpowiedz
@Lime0606:

XDDDD

No proste, że nie masz jak tego skomentować i zostaje pusty
@DanteTooMayCry +2
@czerwonykomuch:

tak, jestem obrzydliwym zamordystą: chcę zapobiegać rozprzestrzenianiu chorób zakaźnych XDDDD

No to posłuchaj mnie w końcu i zrozum co sprawia, że rzeczywiście można zapobiegać rozprzestrzenianiu się
DanteTooMayCry - @Lime0606: 
XDDDD

No proste, że nie masz jak tego skomentować i zos...

źródło: 58fcbc9a2dda93d37282d98aead75dd9eb0c0fffe6f76e254382cdc503055fbd

Pobierz
  • Odpowiedz