Wpis z mikrobloga

@DanteTooMayCry: Ty też wypad na facebooka, jak mi linkujesz prace naukowe to przeczytaj je chociaż do końca. Pierwszy link:

Declaration of conflicting interests: [...] Mr Miller is the director of Thinktwice Global Vaccine Institute and was a paid consultant to >Physicians for Informed Consent.

Strasznie dziwne, że antyszczepowi wyszło w badaniach, że szczepionki są szkodliwe
  • Odpowiedz
@Lime0606: Tak. To jest właśnie odpowiedź. Merytorycznie cokolwiek? Nieeeee, oczywiście, że nie, lepiej znaleźć pseudo wytrych i tym samym odpalić się, że całość załatwiona i można odpalać CSka. Typowe. Nic nowego. I dzięki temu, że nie macie nic mądrego do powiedzenia, że nie jesteście wstanie nic mądrego napisać. coraz więcej ludzi otwiera oczy. Dziękuję, za Twoją ciężką pracę towarzyszu.

A najlepsze jest to, że to nawet nie pochodzi z wątku
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: Napisałam ci metrorycznie, że badanie jest nieobiektywne bo nie dość, że badacz jest konsultantem dla organizacji antyszczepionkowej, pacanie, to jeszcze ma dziecko z autyzmem. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak konflikt interesów, czy w zawodówce nie uczyli?

> coraz więcej ludzi otwiera oczy

Ale sekta, otwieracie sobie oczy dalej, szybko otworzycie sobie oczy na to dlaczego szczepionki są potrzebne, jak waszym dzieciom powygina nogi po polio.
  • Odpowiedz
@Lime0606:

Napisałam ci metrorycznie, że badanie jest nieobiektywne bo nie dość, że badacz jest konsultantem dla organizacji antyszczepionkowej, pacanie, to jeszcze ma dziecko z autyzmem. Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak konflikt interesów, czy w zawodówce nie uczyli?

Nie, nie napisałeś merytorycznie. Doczepiłeś się jedynej rzeczy jakiej mogłeś w swojej ułomności. Mnóstwo badań posiada konflikty interesów i nie są skreślane z tego powodu. Wręcz przeciwnie. Konflikt interesu nie skreśla badania, tylko
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry:

Konflikt interesu nie skreśla badania, tylko jego treść.

XDDDD

Straszenie polio, odrą i innymi chorobami nie działa bo wasze matki były mądrzejsze niż wy i was zaszczepiły, a niezaszczepionych dzieci jest jeszcze za mało żeby zrobił się problem. Polio i jego skutki były opisywane od starożytności, DDT było używane na masową skale dopiero od XXw., dlatego nikt nie bierze was na poważnie i nikt nie ma czasu czytać waszych
  • Odpowiedz
@Lime0606: Nie traktuj wpisów tego przygłupw @DanteTooMayCry na poważnie -to szur i ruska onuca rozpowszechniający nieudolnie kłamstwa i manipulacje na temat klimatu i szczepionek, użytkownicy regularnie tutaj wycierają nim podłogę i zbiera setki minusów za p---------e oderwanych od rzeczywistości głupot.
Rok temu orałem go przez miesiąc, to zaczął sie niewiarygodny skowyt tego szura, ze musiałem wyłączyć powiadomienia- wypisywanie do moderacji, innych użytkowników, zakładaniem tematów na mikro XDDDDDDDDD

https://wykop.pl/wpis/76357991/nr-3-szuryzglownej

https://wykop.pl/wpis/77251947/zawsze-smieszy-szuryzglownej-bekazkatoli-bekazpraw
  • Odpowiedz
@Lime0606:

XDDDD

No proste, że nie masz jak tego skomentować i zostaje pusty
@DanteTooMayCry +2
@czerwonykomuch:

tak, jestem obrzydliwym zamordystą: chcę zapobiegać rozprzestrzenianiu chorób zakaźnych XDDDD

No to posłuchaj mnie w końcu i zrozum co sprawia, że rzeczywiście można zapobiegać rozprzestrzenianiu się
DanteTooMayCry - @Lime0606: 
XDDDD

No proste, że nie masz jak tego skomentować i zos...

źródło: 58fcbc9a2dda93d37282d98aead75dd9eb0c0fffe6f76e254382cdc503055fbd

Pobierz
  • Odpowiedz