Nie macie wrażenia że czasem kasa z ppk wam znika? Mialem tak kilka razy że przykładowo mam równi 10000pln i mam wpłatę moja i pracodawcy.Wiec powinno być powiedzmy 10300pln ale nagle w momencie tej wpłaty nagle znikaja 2 stówki i finalnie robi się 10100 zł Magia czy walki jakieś? Oczywiście są wahania wzrosty i spadki ale zwykle jest to 50 89 zł a nie ponad dwie stówki #ppk #ppkjaniezostaje
@Capitanero: Zakładam, że trollujesz no ale niech będzie, złapałem się na baita. Sprawdź notowania swojego funduszu i sobie policz czy ten spadek przypadkiem nie wynika z gorszego wyniku w danym dniu, tymbardziej jak zakup jednostek z ostatniej wypłaty trafił się na górce
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mialem tak kilka razy że przykładowo mam równi 10000pln i mam wpłatę moja i pracodawcy.Wiec powinno być powiedzmy 10300pln ale nagle w momencie tej wpłaty nagle znikaja 2 stówki i finalnie robi się 10100 zł
Magia czy walki jakieś?
Oczywiście są wahania wzrosty i spadki ale zwykle jest to 50 89 zł a nie ponad dwie stówki
#ppk
#ppkjaniezostaje
@Mozolekks: oczywiście, że wynika, nie ma innego wytłumaczenia.