Wpis z mikrobloga

Dzisiaj złapałem mega doła jak popatrzyłem na swojego psiaka i pomyślałem że najprawdopodobniej będę musiał go pochować już za parę lat , poczułem się tak jakbym wiedział że on jest nieuleczalnie chory i zostało mu tylko parę lat życia lecz on jest tego kompletnie nieświadomy #przegryw #psiarze
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kapppa111: Musiałem uśpić psa który był już leczony i tak długo i w sumie to nawet i pół roku wcześniej powinienem już go uśpić. Wezwałem znajomego weterynarza i myślałem że on przyjedzie za kilka dni aż tu nagle SMS że już jedzie i mam sie szykować :O Ciężkie przeżycie bo pies kompletnie wszystkiego świadomy, bał się po prostu weterynarza i zastrzyków jak zawsze. Sam go zakopałem niewiele później
  • Odpowiedz
  • 1
@Kapppa111 Mój psiak umarł ze starości na moich oczach leżąc w swoim ulubionym kojcu na swoim ulubionym kocyku. Serce ze starości po prostu nie wytrzymało. Przez dwa dni sie męczył i na koniec po prostu krew poszła mu z nosa i umarł. Nadal winie sie, że mogłem go uśpić, oszczędzić cierpienia, ale po prostu nie dałe rady tego zrobić. Miałem tego psiaka 15 lat. Żadne inne zwierze już nie bedzie tak
  • Odpowiedz
Nadal winie sie, że mogłem go uśpić, oszczędzić cierpienia, ale po prostu nie dałe rady tego zrobić.

@Tired_: @Kapppa111 Lepiej szybciej zdecydowanie. Z psem żałowałem że wcześniej tak nie zrobiłem choć żył ale o prostu chorował. Ale tego lata zmarł mi ostatni koń, 35 lat więc bardzo dużo ale miał perfekcyjne warunki i liczyłem że jeszcze z 5 lat pożyje. Raz nie mógł wstać wiosną ale nic strasznego. Ale
  • Odpowiedz