Wpis z mikrobloga

@Henson_: jak na ich discordzie w pl dziale przywołałem kwestie kobiece "odejdź, nie wolno ci ze mną rozmawiać" to jakaś gimnazjalistka moderatorka się wściekła i najpierw mi groziła a chwilę później dostałem bana na discorda XD

idi na chui z tym community, zobaczymy co gra pokaże
  • Odpowiedz
@winogrononowa: wiesz mnie akurat bardziej bolą inne rzeczy w remajku niż te baby, bo jest to tylko jeden z przejawów odbiegania od oryginalnej wizji autorów (są gorsze). Natomiast uważam, że cenzurowanie memów to już jest przesada.
  • Odpowiedz
@bgb1: to napisałam ci, że reddita nie lubię. Ba! Tam są większe problemy niż usuwanie memów. Siedzę na wykopie między innymi dlatego, że tutaj każdy może pod dowolnym tagiem zadać pytanie i nikt się nie spruje, co najwyżej nikt nie odpisze. A na reddicie dołącz do grupy, dodaj jakieś kategorie do posta, zrób tytuł posta zgodnie z wytycznymi, czekaj na zatwierdzenie przez modów, a na koniec ci posta usuną bo
  • Odpowiedz
@winogrononowa: G2 wyszedł chyba rok po jedynce, wtedy jeszcze Gothic nie miał tylu oddanych i zatwardziałych fanów, gotowych krytykować wszelkie odstępstwa od oryginału, jakby wychodził dzisiaj to by pewnie było tak jak piszesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawda, że G2 poszedł trochę w klasyczne fantasy, a świat na pierwszy rzut oka nagle wypiękniał, mimo to pod spodem wciąż krył się stary Gothic, którego można było znaleźć
  • Odpowiedz
@bgb1: ja jednak trzymam się zdania, że chłopcy mają dziś łeb sprany polityką i nie chodzi o nic więcej jak smuteczek bo brak gołych bab. G2 strasznie napluł na ideę oryginału dodając do północnoeuropejskiego klimatu z jedynki nagle jakieś tyrolskie farmy, mezoamerykańskie ruiny, kanion z Ameryki z budowlą ze starożytnego Lewantu, obóz piratów, smoki, rycerzy, no i ostatecznym ciosem było zaoranie Górniczej Doliny i sprowadzenie tej krainy do zamku dla
  • Odpowiedz
@winogrononowa: Nie no ja też bym wolał, żeby zamiast o baby fani robili afere np. o design demona albo cieniostwora, którego ostatnio pokazywali i ma dodane jakieś z d--y efekty magicznych cząsteczek cienia. No ale jest jak jest, a cenzurowanie memów na pewno w tym nie pomaga ¯\(ツ)/¯
bgb1 - @winogrononowa: Nie no ja też bym wolał, żeby zamiast o baby fani robili afere...

źródło: Ognisty_Demon_G1_Remake-scaled

Pobierz
  • Odpowiedz