Aktywne Wpisy

karolina-oska +128
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +99
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Mam płytę główną MSI MPG X870E CARBON WIFI, podłączyłem 2x dyski NVME (1 przy procku Samsung 980 i drugi Kingston FURY RENEGADE 2TB - oba PCIE 4.0). Temperatury jakie mi pokazuje HWMonitor dla AMD PCH #1 to 76C w spoczynku (musiałem dołożyć wentylator pod chipsetem bo tak to 82C w spoczynku), podczas grania temperatura osiąga do 90-93C. Czy jest to powód do zmartwienia czy po prostu te chipsety się grzeją jak cholera.
źródło: 1
PobierzA co do przyczyny - no ja tu widzę tylko dwie opcje: piekarnik w budzie albo trafiona płyta.
@leru007: a to już osobny temat że topowe chipsety się grzeją, i to od lat. Próbowano coś z
Obudowa to jedno, jest jeszcze parę czynników które mogą odpowiadać za piekarnik w środku:
- ile wentylatorów i w jakim bilansie (dodatnim/ujemnym) wieją
- jakie GPU i jakie chłodzenie na jakim CPU
- jaki PSU i w jakim
źródło: temps
Pobierz3x przód 140mm
3x góra (AIO) 140mm "wydalające"
1x tył 140mm
1x z dołu wieje
Przyszedł gelid - dzisiaj od razu po robocie się za to zabrałem. Odkręciłem 6 śrub, wyciągam Ci heatsink a tam co? Brak k---a 2-giego termopadu. Te dałny z MSI nie wsadzili drugiego termopadu i nie ma co się dziwić, że n--------a po 95C xD
Wyciąłem na wzór starego - dwa nowe, wsadziłem, skręciłem i teraz mam takie tempy:
źródło: 1
PobierzA jednak, osobiście uważałem MSI za absolutną topkę producentów płyt głównych i taki fuck up bardzo zaskakuje... QA/QC najwyraźniej się w firmie na głupi ryj wywaliło.
I ofc propsy za skuteczne śledztwo i niskokosztowe rozwiązanie