@Doleginho: ogólnie powiem że słabo ale jeden tryb mi się spodobał. Ten co na środku jest sejf i trzeba do swojej bazy zanosic kase ;) taki CTF troche zmodyfikowany ale bardzo fajny.
@kapiszon53: Wiesz, pobierz i sam się przekonaj, może akurat ci się spodoba. Mi się nie spodobało, bronie nie szarpią jakieś dziwne smugi za pociskami lecą grafika taka kartonowa... Nie wiem może to beta i dlatego, jak dla mnie słabo
@tejotte: Battlefield Hardline, "nowy" battlefield w którym gra się policją i terrorystami(chyba). Tak na prawdę to jest BF4 z trochę zmienionym gameplayem, broniami i nowymi trybami.
Kupić nie kupię ale jak obie drużyny mniej więcej wiedzą o co chodzi to jest fajnie, podoba mi się ten chaos wojenny jak sypią się budynki, dźwigi walą itd., ma kilka głupich rozwiązań z BF4 i to jest tej gry problem ale zapowiadało się okropnie a wyszło chyba OK
@Artysta89: Dlatego napisałem że to co mi się w niej nie podoba moze być spowodowane przez betę jak na razie dla mnie 2/10 i nie powinno się to nazywać bfem
Chłop schudł już 11kg na deficycie kalorycznym i słowni 1-2 razy w tygodniu. Plecy już nie bolą, czuję się lżejszy, stare ubrania zaczęły znów pasować. Mirki pijcie ze mną kompot! #dieta #silownia #chwalesie #mikrokoksy
Jak dla mnie, to nie powinno nosić nazwy battlefield...
2/10
#wykoparmy #bf3
gunwo a nie battlefield :D
@filas312: E, ale BF3 to ty szanuj
@Bunkier: Szczerze mówiąc to ja tylko w ten tryb grałem xD Ludzie biegajo bez sensu, są budynki do których można wejść tylko od
Kupić nie kupię ale jak obie drużyny mniej więcej wiedzą o co chodzi to jest fajnie, podoba mi się ten chaos wojenny jak sypią się budynki, dźwigi walą itd., ma kilka głupich rozwiązań z BF4 i to jest tej gry problem ale zapowiadało się okropnie a wyszło chyba OK
Pograj chwilę w betę - hejtuj grę.
@Doleginho: ja dokładnie to samo mogę powiedzieć o tej grze. Na dalszą konwersację szkoda słów i czasu.