Wpis z mikrobloga

@TenXen47: chyba raczej Krzysztof Bosak to polityk wyróżniający się konsekwencją w poglądach, spokojnym stylem wypowiedzi i solidnym przygotowaniem merytorycznym; jest ceniony za umiejętność rzeczowej argumentacji, klarownego formułowania swoich stanowisk oraz aktywne uczestnictwo w debatach publicznych, w których często podnosi tematy związane z gospodarką, suwerennością państwa i ochroną tradycyjnych wartości.
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: Przecież KAŻDY kto z nim dyskutuje może powiedzieć: "Jak będę chciał żeby mnie pouczał instruktor serferstwa to najpierw zapytam budowlańca a później tego pana bo przynajmniej budowlaniec pracuje"
  • Odpowiedz
  • 0
@SaperX:
zależy o czym będzie dyskusja, jeśli o tematach budowlanych, to na pewno budowlaniec będzie miał większe kompetencje od Bosaka
jeśli chodzi o tematy polityczne, to wydaje mi się, że osoba, która ponad 20lat czynnie zajmuje się polityką będzie miała większe pojęcie o czym mówi, no ale każdy wybiera swoich ludzi, których chce słuchać, jak widać dla niektórych bardziej wiarygodny będzie budowlaniec ¯\(ツ)/¯ mogę to jedynie skwitować uśmiechem ;)
  • Odpowiedz
@SmokStarodawny: w sprawach politycznych pierwszy lepszy budowlaniec=jednosezonowy instruktor 'serferstwa', po licencjacie u Rydzyka, niedokończonych studiach w collegium humanum (albo i nie-obie wersje przedstawiał więc któraś jest jawnym kłamstwem), mąż kobiety zatrudnionej w Instytucie zasilanym finansowo przez ludzi powiązanych z Kremlem. Aaaaa i jeszcze: przedstawiciel skrajnie populistycznej partii która nie potrafi skutecznie złożyć sprawozdania finansowego....
  • Odpowiedz
no ok, jeśli dla ciebie budowlaniec jest na równi co osoba, która ponad 20lat zajmuje się polityką i pełni funkcję vicemarszałka sejmu to nie mamy o czym dyskutować, sprowadzasz rozmowę do absurdu i szkoda mi na to czasu, ale już dobra, poświęcę chwile aby wyjaśnić ci jeden argument, który dosyć często jest spotykany na mirko:

mąż kobiety zatrudnionej w Instytucie zasilanym finansowo przez ludzi powiązanych z Kremlem

@SaperX: Zarzut, że
  • Odpowiedz
jest ceniony za umiejętność rzeczowej argumentacji

@SmokStarodawny: Przez kogo?

Przypomnę tylko, że pan Krzysio wymyślił sobie, że policja i rząd ukrywały ponad 100 zgonów przy powodzi w tamtym roku.
  • Odpowiedz