Wpis z mikrobloga

W niektórych aspektach życia, dostałem więcej niż inni. Niektórzy są skinny a ja jestem skinny fat. Inni nie mają też s----------a umysłowego czego im współczuję i nie wiem ja ci ludzie mogą tak żyć. Biedacy.
#przegryw
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@423frewq4f23: skinnyfat się nie "dostaje", na skinnyfat sam zapracowałeś, bo to jest brak mięśni + tłuszcz. Zacznij cokolwiek ćwiczyć to się pozbędziesz skinnyfat w 3 miesiące, no ale to wymaga jakiejkolwiek pracy, łatwiej zrzucić na brak szczęścia i genetykę.
  • Odpowiedz
@arcxa: coś takiego. Kilogram tłuszczu ma większą objętość niż mięśni, więc BMI może wydawać się prawidłowe, ale proporcjonalnie źle to wygląda - duże warstwy tłuszczu w okolicach brzucha, a do tego chude rączki, nóżki i płaska klata przez małą ilość mięśni w tych rejonach. Dobre wieści są takie, że stosunkowo łatwo się pozbyć takiej sylwetki, bo przyrosty mięśni u początkujących są szybsze, a nawet mała ilość dodatkowych mięśni spowoduje widoczne
Kuzguwu - @arcxa: coś takiego. Kilogram tłuszczu ma większą objętość niż mięśni, więc...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz