Wpis z mikrobloga

#iptv Siema, jeśli chodzi o iptv to można powiedzieć, że jestem jaroszem, a chciałbym sobie to ogarnąć. Co polecacie jeśli chodzi o polskie kanały nie za miliony? Nie mam dużych wymagań i nie potrzebuję niewiadomo jakiej ilości kanałów. Czy do oglądania iptv wystarczy jakaś aplikacja czy trzeba ogarnąć jakiś specjalny dekoder?
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy do oglądania iptv wystarczy jakaś aplikacja czy trzeba ogarnąć jakiś specjalny dekoder?

@elementrix: Zależy na czym chcesz oglądać, jak na PC to są darmowe aplikacje jak simpletv czy progdvb, jak chcesz oglądać na telefonie to też są darmowe choćby televizo czy masa innych. Jak chcesz na TV a masz na nim androida to najlepiej zapłacić parę groszy i mieć tivimate. Jeśli masz TV a nie masz tam Androida to
  • Odpowiedz
Odnośnie listy - najtaniej chyba tv.team (niecałe 2$/miesiąc na max dwa urządzenia) ale pełno tego jest na sieci a po Twoim poście tez pełno resselerów sie do Ciebie zgłosi z propozycją, przejrzyj też tag bo pojawia się tu wiele dostawców jak teleele, trex, tank itd.

@slash83: mysle, ze pytal, bo chcial miec rzetelne porownanie pomiedzy oryginalnymi dostawcami, a tu sie juz robi jak na elektrodzie. Kazdy pisze przejrzyj tag, przegladasz
  • Odpowiedz
@slash83: to ja zadam pytanie odnosnie mibixów. Bo mam tv z playa ktorą ogladam na miboxie ale on się wiecznie wiesza, zacina. Jest jakiś najlepszy na rynku box gdzie wgra się apki ale działał będzie bez zacinek? Google chromecast bralem wczesniej pod uwage a w koncu zamowilem miboxa i jest beznadziejny
  • Odpowiedz
@elementrix: Jak chcesz tylko polskie kanały, a sport Cię nie interesuje to robię testy Dino i tivi.one, koszt mniej niż 10 zł, na razie do zwykłego oglądania działa dobrze, a już 3 godzinę oglądam i balansuje między tymi dwoma. Sport sprawdzę na Lidze Mistrzów w tygodniu. tv.team ma mało kanałów.
  • Odpowiedz
Zawiesza ci się mibox, czy zacina obraz w telewizorze? Bo jeśli obraz to niekoniecznie musi to być wina boxa.

@gagowie:

Mam xiaomi mi box s 2 gen.
W czasie uruchamiania dopóki się nie "rozgrzeje" bardzo się tnie a w przypadku przewinięcia jakiegoś programu to potrafi w jego połowie wyjsc z przewiniecia wstecz do czasu rzeczywistego. W apce playa nie da się przewijać do przodu tak aby ludzie nie mogli przewijać
  • Odpowiedz
Oczywiście, że to może być wina apki. Dlatego zanim zaczniesz wydawać kasę na nowego boxa warto się upewnić, czy to na pewno jego wina.
  • Odpowiedz