Wpis z mikrobloga

@manny24 nic tam nie leciało tylko jakieś p---------e, odpalam rano 8:45 bo chciałem Tiësto posłuchać a tam wywiad z Ottavianim. No nic, czekam na jakiś plik z setem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Aeterna A na pewno odpalileś Lucid, bo tam było kilka "audycji" na stronie Insomniac i trzeba było wybrać ten z SoCala. On się nazywał "Lucid", ale potem mogli go przenieść na inny. Ja rano nie słuchałem, ale w nocy na pewnym czacie na restreamie pisali, że zamiast Tiësto ma być Lilly Palmer streamowana, bo mieli sety w podobnym czasie. Na YouTubie jest zgrany jej set w wersji audio, więc musieli właśnie
  • Odpowiedz
@manny24 patrzyłem na Lucid. Były tylko wywiady. Z resztą jakby była normalna transmisja z jego seta to na 1001 Tracklist nie daliby czyjegoś nagrania z telefonu. Obecnie nie ma na necie żadnego nagrania z seta w dobrej jakości, tak jak na przykład udało się odnaleźć z jego tegorocznego seta ISOS. Insomniac poraz kolejny dało D. Wiedzieli że to jest najbardziej wyczekiwany set.
  • Odpowiedz
@pekas dzięki ale to jest chyba rip z tego nagrania z telefonu widza. Insomniac chyba w ogóle nie nagrał najważniejszego seta na imprezie xD słyszałem natomiast że zagrał z klasą. Trzeba o obserwować edmliveset.com czy będą to mieli
  • Odpowiedz
@Aeterna: Raczej tak, ale w słuchawkach jest git. Jakby to powiedzieć poprawny set, bez fajerwerków. Tak czy inaczej to wyczyn gdzie po kilkunastu latach nabijania kabzy muzyką stricte do radia i wszelakiej maści festiwali edm zrobić sobie przerwę i promocję jednym nowym utworem i festiwalem.

Sprawdziłem to tylko ze względu na stare czasy xD
  • Odpowiedz
@pekas będzie tego więcej w 2026. Airwave i inni wspominali coś o tworzeniu utworów z nim. Może się łudzę, ale liczę że coś z tego będzie, może kompilacja ISOS z pod jego skrzydeł ¯\(ツ)/¯ On ma tyle kasy, że nie wiem czy patrzyłby naciągać na polu gdzie nie ma tak wiele hajsu. Przynajmniej moja czapka Racing którą od niego mam zyska na wartości w oczach fanów Trance ( ͡° ͜
Aeterna - @pekas będzie tego więcej w 2026. Airwave i inni wspominali coś o tworzeniu...

źródło: 1000182956

Pobierz
  • Odpowiedz
@manny24 wszystko co widziałem to praktycznie w zeszłym tygodniu. Na pewno któryś z znanych starych artystów wrzucił sugestywny klip z zapytaniem czy znów chcieliby ich razem usłyszeć a Airwave na pewno też mi się przewinął w jakimś poście na stronach które spamiły tematem Tiësto.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Aeterna Edit: Fajnie, że jednak wrzucił i pewnie dostanie za to dodatkową kasę. Moja pomyłka, że Tiësto wrzucił set trensowy z Las Vegas, gdzie zagrał In Search of Sunrise w tym roku, a jednak ten set z Dreamstate SoCal jest tym pierwszym typowo trance setem po tych kilkunastu latach, który oficjalnie publikuje. Ten set z Las Vegas tak po pierwszym odsłuchu wyszedł mu moim zdaniem trochę lepiej, ale szkoda, że oficjalnie
  • Odpowiedz
@manny24 obstawiam, że w 2026 będzie więcej Trance w jego wykonaniu. Faktycznie ISOS był też zajebisty, zwłaszcza jego Remix Diamond achhh (może nie był wielką zmianą a bardziej reworkiem ale oby to wyszło!). Na szczęście ten set jest w spoko jakości na YT i w wysokiej jako mp3.
  • Odpowiedz