Wpis z mikrobloga

Ratujcie mirki, tak się strułem mocno dzisiaj, że zacząłem mieć dziwne mysli jak np o ludziach chorych na raka. Jak moje zatrucie pokarmowe moze być męczące, skoro są ludzie co żyją w prawdziwych katuszach ( ͡° ʖ̯ ͡°) i to im powinno sie współczuć

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rudz1elec moja panna tak się kiedyś struła "Winem", że na podłodze w łazience ze łzami w oczach mnie błagała, żeby na pogotowie zadzwonić a ja c--j skończony nie chciałem i wlewałem w nią Czaju na przeczyszczenie i co? Wyrzugala mały niepogryziony kawałek kurczaka i nagle zdrowa.

! Żadnego raka nie masz, wkrecasz sobie bo się źle czujesz. Wyrzygasz syf cały albo tę jedną drobinkę co cię gdzieś gryzie i poczujesz się
  • Odpowiedz
  • 0
@Umeraczyk: chyba juz i tak niewiele zostało. Teraz nie wiem czy mnie boli z głodu czy od niestrawności. Bo jedyne co jadłem to ten posiłek co wrocil do miejskiej kanalizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Raka to wiem, że nie mam, tylko jakos zrobiło mi sie tych ludzi przykro znowu, widziałem jak moi najblizszi przechodzili przez to . Ja dziś od tych wymiotów czuje, że wolałbym być
  • Odpowiedz
  • 0
@siedze-na-antresoli: aż tak to nie jest. Czuję ze to mega silne zatrucie pokarmowe.
Ale juz przynajmniej mogę w miare swobodnie popijać herbatkę i coś myślę o jedzeniu, zatem sie juz mocno poprawia.

Najlepsze że jak szedłem do łazienki to nie widziałem czy mam siadać na ubikacji czy jednak przodem, mimo ze czułem izx każdym otworem gubię jedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz