Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Na gali zobaczymy także dwóch Polaków. Jan Błachowicz zmierzy się z Bogdanem Guskovem w kategorii półśredniej. W tej samej kategorii zobaczymy również Iwo Baraniewskiego, który zawalczy z Ibo Aslanem.
Tymczasem, jeszcze raz dziękuję za wieczór i miłej reszty weekendu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Horiguchi bardo ładnie obijał Ulanbekova, nawet w zapasach nie odstawał, w trzeciej rundzie poddał go.
Acosta piękne KO, wejście na short notice opłaciło mu się, osobiście widział bym go jako następnego pretendenta do pasa wagi ciężkiej.
Orolbai KO, Oezdemir KO. Chyba Volkan największe wrażenie na mnie zrobił, bardzo fajne kombinacje, do tego kolana.
Raz jeszcze, mega Ci dziękuję za odpowiedź, jeszcze jedynie jakbym mógł prosić o odniesienie się co do walki Iana pod innym postem, gdzie Ci odpisałem i już nie męczę buły. Mega miłe z Twojej strony, doceniam