Wpis z mikrobloga

#ufc Dziękuję za wieczór, mega gale mieliśmy, myślę że nie mamy powodów do narzekań. Przyszły weekend będziemy mieli wolny, kolejna gala dopiero za dwa tygodnie, z szóstego na siódmego grudnia. Przeniesiemy się do Las Vegas na UFC 323. Będzie to ostatnia numerowana gala, na której zobaczymy dwie walki o pas. W co-main evencie, w kategorii muszej obecny mistrz Alexandre Pantoja zmierzy się z Joshuą Vanem. Walką wieczoru będzie starcie w wadze koguciej, mistrz Merab Dvalishvili zawalczy po raz drugi z Petrem Yanem.
Na gali zobaczymy także dwóch Polaków. Jan Błachowicz zmierzy się z Bogdanem Guskovem w kategorii półśredniej. W tej samej kategorii zobaczymy również Iwo Baraniewskiego, który zawalczy z Ibo Aslanem.
Tymczasem, jeszcze raz dziękuję za wieczór i miłej reszty weekendu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GF91: Coś fajnego się działo po walce Dalbyego? Musiałem wyjść z domu i wróciłem na co main event, więc co-main i main oberzałem, ale bez skupienia, tak jak Ci opowiedziałem pod jednym postem chwilę temu xD Hooker zdominowany, Garry totalnie nic nie pokazał chyba, a wręcz wiele razy wystawił się na waciane ciosy Belala i kątem oka patrząc bez focusa, to wymęczone te 30-27 się wydawało. A jak wspomniałem, możesz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@ThiZ: Po pierwszej rundzie dominacji Grada, Luke Riley znokautował go na początku drugiej rundy, piękny czysty cios.
Horiguchi bardo ładnie obijał Ulanbekova, nawet w zapasach nie odstawał, w trzeciej rundzie poddał go.
Acosta piękne KO, wejście na short notice opłaciło mu się, osobiście widział bym go jako następnego pretendenta do pasa wagi ciężkiej.
Orolbai KO, Oezdemir KO. Chyba Volkan największe wrażenie na mnie zrobił, bardzo fajne kombinacje, do tego kolana.
  • Odpowiedz
@ThiZ: Nic kontrowersyjnego raczej się nie działo, ale możesz nadrobić właściwie każdą walkę, były ciekawe. Po Dalbym były chyba same nokauty i piękna orka Horiguch'iego na rusku zakończona poddaniem.
  • Odpowiedz
@GF91: Dzięki wielkie na info, odpaliłem streama po wygranej Oezdemira, to widziałem końcówkę powtórki skończenia, to widzialem, że właśnie ładnie tam siadło kilka mega mocnych ciosów i to tak idealnie po kolei wchodziły :D

Raz jeszcze, mega Ci dziękuję za odpowiedź, jeszcze jedynie jakbym mógł prosić o odniesienie się co do walki Iana pod innym postem, gdzie Ci odpisałem i już nie męczę buły. Mega miłe z Twojej strony, doceniam
  • Odpowiedz