Wpis z mikrobloga

@r5678 zacznij od mikrodawek, potem ćwiartka kartonika, potem połówka itp. obserwuj uważnie jak reagujesz, wyciągaj z tego lekcje i baw się dobrze. Jak jarasz zioło, to może być dla Ciebie szokiem ale zioło to 100x większy mózgotrzep XD
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: no bo nigdy nie brałem czegoś takiego co by halucynacje powodowało? mogę paranoje jakąś złapać, czy wyskoczyć przez okno z 3 piętra, tak jak ci goście po szałwi.

Zaburzenia myślenia i nastroju: Oprócz halucynacji występują intensywne zmiany emocjonalne i psychiczne, w tym pogłębienie świadomości, gonitwa myśli, a niekiedy bardzo negatywne objawy psychologiczne (tzw. "bad trip").

a tak jak przy kimś czuje się bezpiecznie by był obok, to mógłby mnie
  • Odpowiedz
@r5678: np mógłbym sobie ubzdurać, że skóra na głowie to folia i ktoś mnie dusi i próbował bym sobie ręką zerwać skórę, że czaszka to niby głowa na wierzchu aby złapać oddech, nigdy nie wiadomo. I wtedy cyk, ktoś mi tą ostatnią wolną rękę obezwałdnia przywiązuje i gitara.
  • Odpowiedz
@r5678 Ale to tak nie działa xD Cokolwiek dziwnego widzisz zdajesz sobie sprawę, iż to tylko iluzja wywołana przyjętą substancją. Na przykład gapiąc się we wzory na dywanie one zaczęły intensywnie się ruszać i błyszczeć, ale wiedziałem że to tak być nie powinno xD biorąc pierwszy raz możesz się co najwyżej tego przestraszyć, ale zazwyczaj to powoduje ciekawość czy nawet śmiech. To co opisujesz dotyczy może jakiejś psychozy czy skrajnych przypadków
  • Odpowiedz
@r5678: LSD to nie bieluń, żeby mieć halucynacje. Masz jakieś tam wizualizacje, kolorki, w pełni się kontrolujesz. Piłeś kiedyś a-----l? Bo to jedna z najbardziej pozbawiających kontroli nad ciałem i własnymi decyzjami substancja psychoaktywna, jakie istnieją, LSD nawet nie ma startu.
  • Odpowiedz
W ogóle w takiej sytuacji to bym chciał aby najpierw ta osoba mnie do łóżka przywiązała nogi i jedną rękę, bo jakby co to potem z jedną ręką by sobie poradziła aby przywiązać jakby mi coś odwaliło.

np mógłbym sobie ubzdurać, że skóra na głowie to folia i ktoś mnie dusi i próbował bym sobie ręką zerwać skórę, że czaszka to niby głowa na wierzchu aby złapać oddech, nigdy nie wiadomo.

@
  • Odpowiedz
No ale po tych tekstach to w sumie sam nie wiem, czy do końca wszystko w porządku z Tobą, bo wygląda to na jakieś irracjonalne lęki i skrajny brak zaufania do samego siebie.

@Acho: wymyśliłem najskrajniejszy przypadek jaki może być. Miewałem sytuacje gdzie łapałem jakieś paranoje w życiu i jestem podatny na bad tripa. Więc starając się aby wszystko bylo bezpiecznie rozważa się najgorsze scenariusze jakie tylko człowiek może sobie wymyślić,
  • Odpowiedz