Wpis z mikrobloga

@splinter96: Brawo, jechać z tą targowicą do spodu, ich własnym spinem. Dreszcze mnie przechodzą na myśl że znowu musimy się w Polsce użerać z takimi ludźmi…
  • Odpowiedz
@Karl_Tofel: ba, on OFICJALNIE przyznaje, ze jest Niemcem. Dlatego tak zsę wącha z AfD. Fur dojczland

W wywiadzie dla Bogdana Rymanowskiego polityk potwierdził, że "Mentzen" to niemieckie nazwisko. — Moja rodzina od strony ojca pochodzi z okolic Tucholi i tam mieszkali jeszcze w XIX w. Mój pradziadek, Mentzen, pojechał na pierwszą wojnę światową na front wschodni i zginął. Natomiast zanim zginął, zdążył spłodzić dzieci z Polką

https://www.fakt.pl/polityka/pochodzenie-nazwiska-slawomira-mentzena-polityk-o-bracie-dziadka/z64xw6p

Braun też wybitnie
  • Odpowiedz
ty i Fidelio to chyba na premię pracujcie, super macie flow co godzinke jakiś post hejterski

@ardianwhite: nic mnie tak nie bawi jak te posty i buldupy kremlakow - konfederatow. a najsmieszniejszse jest to ze w tych postach nie robi sie nic wiecej yulko to co wy robicie od miesiecy. takze cicho tam :*
gdyby konfederacja nie miala nic za uszami, to ludzie by nie pisali takich postow w takiej
  • Odpowiedz
Niech memcen pokaże dowody gdzie był, jak wybuchły tory. Czego on się boi? A w ogóle to jest polskie nazwisko czy żymiańskie?

@Karl_Tofel: Myślę że może mieć podobne pochodzenie co nazwisko tfusk
  • Odpowiedz