Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1049
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +64
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Czy tak zawieszony bojler nie spadnie? Hak opiera się o wypustkę w listwie. Listwa z drugiej strony została umieszczona poprawnie. Pod spodem jest pralka, więc może trochę trząść. Wydaje mi się, że cała listwa powinna przylegać do ściany.
Nie wiem jak to tagować #remontujzwykopem #hydraulika #mieszkanie #remont
źródło: IMG_0647
PobierzZakręć zawór na rurze do bojlera, spuść wodę z bojlera, odłącz kable i rurki/przewody elastyczne, weź kogoś do pomocy i zdejmijcie już pusty bojler (pusty nie powinien być ciężki).
Wykręć cały hak, daj go na imadło i trochę odegnij młotkiem/ rurką metalową "na dźwignię" -tylko nie zepsuj gwintu! Złap go przez deseczki/plastik. Dobrze też by było zobaczyć co
Słyszałam o tej tragedii, dlatego teraz boję się brać prysznic, żeby ten bojer nie spadł na mnie.