Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim cwiczac posladki i uda, jednoczesnie zachowujac optymalny poziom tkanki tluszczowej bedziesz miec lepszy efekt wizualny niz po wstrzyknieciu kwasu hialuronowego w male wciecie, na ktore pewnie malo kto w ogole zwraca uwage
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: coś tam się da zrobić, oczywiście wszystko zależy od konkretnego przypadku. Niektóre kobiety mogą ograniczyć się po prostu do regularnego robienia mięśni pośladkowych i zbudowania odpowiedniej masy mięśniowej, a u innych jest tak, że pomimo ciężkiej pracy budowa biodra zawsze będzie pozostawiać jakieś małe dołki. Ale oczywiście nie zaszkodzi spróbować i robić swoje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sztucznie wygenerowany kompleks z internetu, bo każdy ma "hip dips".
To też żadne "boczki", bo to się też często uwidacznia u osób bardzo szczupłych. W tym miejscu nie ma mięśni, tego nie wyćwiczysz. Można ewentualnie przytyć lub wyćwiczyć mięśnie obok, by wizualnie to "zakryć". Pewnie jest jakiś zabieg ze wstrzykiwaniem sobie tłuszczu w to miejsce, ale czy jest sens z walki z czymś tak naturalnym i niewpływającym na życie?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moim zdaniem to szczerze mówiąc ściema, ja mam taki kształt jak po prawej od zawsze, mimo że mało ćwiczę (niby kiedyś chodziłam na siłownię, ale ogólnie to nie lubię, wolę pobiegać za piłką, podciągać się albo iść na basen). Ale też serio nie przejmowałabym się tym za bardzo, serio. Mało kto w ogóle to zauważy, a jak masz wielki kompleks, to super łatwo ukryć to ciuchami.
  • Odpowiedz