Wpis z mikrobloga

@ZygmuntX19: Tak wygląda lewa produkcja szmiry i sztuczne podbijanie zasięgów. Fabryka gwiazd zasrana. Później dziwić się, że polska muzyka to dno i metr mułu. Wyświetlenia kupione na allegro/innym portalu. Suby to też pewnie połowa z indyjskich fake kont. Bez problemu można kupić na kilku stronach "pakiet" subskrypcji, czy wyświetleń.
  • Odpowiedz
@browarosss12: NIE jest możliwe, żeby kanał, który od ponad pół roku ma tyle wyśw CO FILM miał tylko tyle subów, po prostu fizycznie nie jest możliwe, powinien mieć minimum 50k. Oczywiście, na nowoczesnym YT ilość subów nie liczy się praktycznie w ogóle, bo można mieć dużo wyśw i mało subów, ale 7 miesięcy, wszystko ponad pół miliona wyśw i tylko 4k? Tak to nie działa, bo grażynka potrafi wcisnąć suba
  • Odpowiedz
@jqdro: Wklęsły a ile miałeś komentarzy pod filmem 200-300k wyswietlen na starym kanale? Bo ja np mam film 13k views i 30 komentarzy, a u prinsa pamietam zerknąłem kiedyś na poczatku kariery i teledysk 300k miał jakoś z 40 komentów
  • Odpowiedz
@jqdro: Po tym też moim zdaniem widać kręcenie, płacą jedynie za tyle komentów żeby legitnie wyglądało. Mam odpalony randomowy film na yt ktory ma 65 tys wyświetleń i 300 komentarzy, a dryblas ma tyle na 10x popularniejszym wilmie
  • Odpowiedz
@nitrobenzomleko: Ano, u mnie wszystkie komenty są/były organiczne, widać że piszą to ludzie. Komentarz z bota bardzo łatwo poznać, bo zazwyczaj brzmią zbyt miło i i zbyt generycznie i ogólnie, można to zauważyć szczególnie przy oszukańczych filmach z poradnikami, "Świetny film, bardzo mi pomógł. Łapka w górę!" itd.
  • Odpowiedz