Wpis z mikrobloga

#famemma Natan dostał liścia ojcowskiego na mordę i mało brakowało, żeby zaczął płakać, dawno się tak nie uśmiałem. Chłopu się wszystkie fleszbeki z dzieciństwa przypomniały
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mentalista777: uwierz lub nie, ale dużo osób sądzi, że dzisiaj Nati dała d--y za widelec zupy ( ͡ ͜ʖ ͡), ja zawsze uwielbiałem, jak wyjaśniał załęckie, szachty i inne kawna, ale wypadł słabo i tyle. Dymy-dymami ale to było niesmaczne według mnie i już( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Hardcore_Henry: niesmaczny to był ferrari wymyślający na dupę wiewióra, natan upokarzający jóźwiaka który jest jednym z najgorszych freaków i jego kogucińskiej to miód na uszy a pomysł z rybą mistrzostwo świata, choć wiadomo że mógłby ostrzej i jest na smyczy boxdela
  • Odpowiedz
@Hardcore_Henry: na prime z pół roku temu wyszło że łapała za koguta rogozińskiego, jak potwierdził to sam rogoziński na konferencji jako prowadzący to go wyrzucili, kasjo opowiadał sporo o kulisach że są w toksycznym związku, że jóźwiak sam ją wyzywa od szmat itp. oczywiście moralnie to tam nie ma wiele do zarzucenia a chodzi bardziej o d-------e jóźwiakowi
  • Odpowiedz