Aktywne Wpisy

WielkiNos +460
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz
Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.7% (317)
- w bryle domu 63.3% (547)

Copecka zachowuje się jak dziecko, ale czy ta Kasia to znowu taka wiele lepsza? Z dziewczyn w tej edycji najmniej dorosła.
Z tym telefonem w łapie ciągle. Ta rodzinka bez przerwy w dużej ilości. Cokolwiek się dzieje to musi klepać w telefon do kogoś, jakby nie była into zdarzenie z copecką.
Ona też nie jest przesadnie "wydoroślała", skoro powtarza wszystkie schematy rodzinne i nie potrafi się z nich wyłamać. Zero samodzielności i samostanowienia. Mycie okna.
Nie potrafi załatwiać spraw. Ten epapieros (oczywiście powinien powiedzieć wprost, że to robi i poprosić daj mi czas się odzwyczaić itp), ale ona się cieszy jak mała dziewczynka "o mam go".
#slubodpierwszegowejrzenia
Telefon - czytałam na ig komentarze, że oni mają kontakt z produkcją przez tel. Tak samo było z Karoliną, która podczas podróży ciągle miała tel w ręce. przecież reżyser nie wlezie przed kamery.
Nie jest samodzielna? Jest bardzo ogarnięta życiowo. Niestety na
Co do telefonu, to nie wierzę, że ona tak z reżyserem ciągle pisze. Żadna z uczestniczek tak często nie siedziała z telefonem w łapie. Poza HRówą chcącą zjechać byzmesmena według listy.
Przypuszczam, że w jej życiu wiele jest takich rzeczy, które robi,