Aktywne Wpisy

dos_badass +12
źródło: 20251130_113723
Pobierz
W sumie miło że pomimo tego jaka społeczność wykopu jest w lwiej części jest, to jest tu tyle wrażliwych, z różni zainteresowaniami, wspaniałych osób, których chciałbym tutaj z miejsca pozdrowić ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jesteście solą tego portalu.
Jesteście solą tego portalu.

Tak bardzo się stara, że non stop łazi przy niej jak dziecko, żeby nie zrobić czegoś złego, stara się ją non stop rozśmieszać.
On się jej cały czas trochę wstydzi, złapać za rękę, przytulić, a jednocześnie zależy mu i dlatego boi się zrobić coś nie tak, hamuje się we wszystkim i jest niezręczny.
Chciałabym go zobaczyć w jakichś komfortowych warunkach, bo wydaje mi się non stop spięty.
Może przesadnie interpetuję jego nieporadność i go wyjaśniam no ale sory. Niedojrzały to był Kamil czy jakmtam z poprzednich edycji, który z kolegami żartował o "wyrywaniu d-p" przy swojej żonie.
Czy ktoś ma jakieś dobre argumenty za tym żeby stwierdzić ze Inpost jest najgroszym mężem pod Słońcem, bo po tygodniu znajomości skacze przy żonie i nie może sobie miejsca znaleźć gdy są oboje w tym samym pokoju? To jest cecha osoby nadajacej się do kosza? 0.0
przejmuje się opinią obcych ludzi w internetach -> tak jak większość ludzi na świecie, celebrytów, noname'ów....
kłamie o paleniu -> TAK to jest wada; on chce być dla niej idealny i dlatego to kłamstwo
jest niespójny z przeprowadzką -> minął TYDZIEŃ
boi się odrzucenia -> ludzie ogólnie spędzają z tego powodu lata na terapii, typ jest po zerwaniu zaręczn, mozę jeszcze chwilę utrzymywac te lęki chyba, zwłaszcza ze swojej żony
Bo naprawdę wesołość, dowcip oraz to że mu się nudziło PRZEZ JEDEN DZIEŃ gdy pracowała to dla mnie za mało.
Nie wiem czy on mi po prostu wypada dużo lepiej na tle facetów w tej edycji, czy po prostu budzi u mnie zrozumienie, bo jego zachowanie wydaje mi sie podyktowane stresem, żeby Kasia chciała go
Swoją drogą - pocieszenie partnera w