Wpis z mikrobloga

Ja sie zastanawiam nad jedna rzeczą, teraz do 25.11 jestem na Oddziale leczenia uzaleznien, 27.11 mam wizyte u psychiatry, generalnie bedac tutaj dostaje 15mg escitlopramu i na sen ketrel 100mg. Ogólnie jestem uzależniony od benzo i opio, no i alko. Wcześniej dosc często mialwm nawet od psychiatry online przepisywane benzo,dokładnie xanax/alpragen, wiadomo wspomagałem sie JP, NL, i innymi stronkami ale sam sie tam zbanowałem. Teraz idę w czwartek właśnie no i chciałbym
  • Odpowiedz
@darkprincewwa: to nie jest porada lekarska
Ja natomiast alpre skoro zamula zmieniłbym na:
300-0-300 pregabaliny
Ewentualnie niech psychiatra wypisze 2 inne benzo o mniej sedatywnym profilu
Ostatnia sprawa to możesz spróbować wywołać efekt paradoksalny i zjeść więcej xana - czasem mała dawka działa zamulająco a większa wręcz pobudza, a inne benzo z małej pobudzi a dużej
  • Odpowiedz
Wiem że już byłeś, napisz co załatwiłeś.
Generalnie jak nie miałeś z jakimś lekarzem f2f dobrej relacji i powiesz że wyszedłeś z psychiatryka to zapomnij o czymś więcej niż diazepam :(
Lepiej powiedzieć że walisz alko i chcesz przestać i kiedyś pomogło Ci na to Xanax/Clon/whatever, albo że lek x,y wymsknęły Ci się spod kontroli i chcesz iść na detoks, ale masz ważne sprawy w pracy i dopiero za 2 miesiące możesz
  • Odpowiedz