Wpis z mikrobloga

@mkorsov: żarty żartami ale biorąc pod uwagę tą wiarę w wystrzał, przy spadku poniżej 90 zacznie się panika imo i wtedy ładnie będzie spadać w dół. Przy 80 już ludziom będzie siadać psycha i pewnie będą wychodzić. Narazie jest hołpium wystrzałowe które uczciwie trzeba przyznać może się zdarzyć tylko ciężko zdefiniować co miałoby wystrzał spowodować.

Tutaj już niektórzy wchodzą bo uważają że to lokalny dołek, psycha będzie siadać jak się
  • Odpowiedz
Ogólnie uważam że jesteśmy w sytuacji bardzo dużego ryzyka i ja osobiście nic nie robię i czekam co się stanie. Jeśli dalej zacznie spadać to sytuacja jest chyba jasna, jeśli zacznie rosnąć no to trzeba grać pod giełdę i etfy. Ale teraz? Kto tam wie. Dziwi mnie tylko pewność niektórych ludzi tutaj, i dziwi mnie że przy tak wysokim ryzyku ktoś nieironicznie teraz wchodzi. Tym bardziej że nawet jeśli btc dojdzie do
  • Odpowiedz
@stasiu84: ale żeby nie było nie jestem na tyle głupi, że będę się trzymał jakieś konkretnej kwoty, będę sobie wchodził jak będzie skrajnie negatywny sentyment (jeszcze go imo nie ma bo jest wiara w wystrzał) i będę pewnie jeszcze wchodził jak btc będzie odbijał. Nie będę czekał aż btc spadnie powiedzmy do 40k i all in wchodził, tylko partiami.
  • Odpowiedz
  • 0
Pamietajmy ze co by sie nie dzialo to test 100k od dolu nalezy zrobic, to jeszcze nie jest panika "ratuj sie kto moze", jeszcze jest wysoko
  • Odpowiedz