Aktywne Wpisy
mlody91pl +5
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie no muszę napisać bo mnie p--------i.
Policjanci po służbie dostali donos o naćpanym typie co chce odjechać ze stacji. Podeszli i wyszarpali go z auta.
Nie było pobicie, nie było kopania, po tym jak został wyciągnięty z auta nikt go już nie dotykał. Polecam zamieszczony wpis z obdukcji:
„Fioletowy siniec, zaczerwienienie skóry, otarcia naskórka. Znacznie napięty, bolesny obrzęk tkanki podskórnej”, napisano w protokole.
Tak typ ma siniaka i pokrzywkę.
Teraz będzie druga sprawa. Czy typ co stać prosto nie potrafi - może prowadzić auto???
Chciałbym zobaczyć lekarza który mu to klepnie.
Kolejna sprawa - typ mając parkinsona wie że musi zostać zbadany i dostać orzeczenie że może prowadzić auto. Typ go nie miał bo wiedział że nikt mu tego nie klepnie więc se będzie jeździł bo mu tak wygodniej, a jak kogoś zabije to c--j.
#policja #afera #dymy #bijo #patologiazewsi #patologiazmiasta