Aktywne Wpisy

MonazoPL +151
Ruszamy z nowym #rozdajo β wygraj kartΔ podarunkowΔ
do Allegro o wartoΕci 100 zΕ!
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
ββββββββββββββββββββββββββββββ
Aby wziΔ Δ udziaΕ w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krΓ³tko odpowiedz na pytanie konkursowe: JeΕli wygrasz, na co wydasz (lub do czego doΕoΕΌysz) to 100 zΕ? ( Ν‘~ ΝΚ Ν‘Β°)
ββββββββββββββββββββββββββββββ
ΕΊrΓ³dΕo: 700 zΕ bank millennium monazo
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +115
WidzΔ to auto i juΕΌ wiem ΕΌe kierowca upoΕledzony z kompleksami XD.
Typ siΔ do mnie spruΕ ΕΌe siΔ ksiΔciu nie usunΔ Εem na wΔ skiej drodze) oczywiΕcie ja maΕym autem mam do rowu s--------Δ bo sobie przegryw wydΕuΕΌyΕ siusiaka przez hamerykaΕskie auto i nie jest wstanie siΔ zmieΕciΔ (bo byΕa zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczΔ siΔ dostawczaki i osobΓ³wki obok siebie.
Po
Typ siΔ do mnie spruΕ ΕΌe siΔ ksiΔciu nie usunΔ Εem na wΔ skiej drodze) oczywiΕcie ja maΕym autem mam do rowu s--------Δ bo sobie przegryw wydΕuΕΌyΕ siusiaka przez hamerykaΕskie auto i nie jest wstanie siΔ zmieΕciΔ (bo byΕa zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczΔ siΔ dostawczaki i osobΓ³wki obok siebie.
Po
ΕΊrΓ³dΕo: pikap-Ford-F150
Pobierz

WΕaΕnie odpaliliΕmy funkcjΔ, ktΓ³ra wielu inwestorom uΕatwi ΕΌycie:
Zarejestrowani uΕΌytkownicy mogΔ zupeΕnie za darmo zleciΔ 3 raporty AI tygodniowo dla dowolnych spΓ³Εek z gΕΓ³wnego parkietu GPW β pod warunkiem, ΕΌe ostatni raport dla tej spΓ³Εki jest starszy niΕΌ 2 tygodnie.
Chcesz aktualny deep-dive o Dino, KGHM, XTB, JSW czy Orlenie?
Klik - a AI przygotuje rzetelnΔ analizΔ opartΔ na danych z ESPI i historii finansowej.
π 100% free
β‘ Szybko
π Konkrety, nie narracje
SprawdΕΊ nowΔ funkcjΔ β Gielda.ai
#gielda #gieldai
ΕΊrΓ³dΕo: {FB7B9E11-1D32-405C-822A-1E4D74CA6333}
Pobierz@twojastara_glosuje_na_korwina:
ΕΊrΓ³dΕo: image
PobierzBardziej szczegΓ³Εowe raporty publikujemy w oparciu o analizΔ raportΓ³w kwartalnych po publikacji raportu przez spΓ³ΕkΔ i sΔ one dostΔpne tutaj: https://gielda.ai/stock-analysis
Liczenia wartoΕci wewnΔtrznej tam co prawda nie ma ale dziΔki za pomysΕ, zobaczymy co da siΔ w tym kierunku podziaΕaΔ.
Dla jakiej spΓ³Εki raport prΓ³bowaΕeΕ wygenerowaΔ? Przegenerujemy go...
Dajemy prompta, dane zebrane w jednym miejscu, spΓ³jny format i historiΔ raportΓ³w w jednym miejscu. A to dopiero poczΔ tek i z przyjemnoΕciΔ posΕuchamy o tym jakie sΔ "potrzeby" i postaramy siΔ je wypeΕniΔ.
No i nie musisz pΕaciΔ za Gemini Pro.
ΕΊrΓ³dΕo: {ACBC01D6-93EB-4101-B52A-6A5ADE43064E}
Pobierz