Wpis z mikrobloga

Jako, że koleżka ma mnie na czarno to napiszę tutaj.

Uwielbiam ten rodzaj graczy, którzy to chcą w coś pograć, ale zarobić studiu nie dadzą bo jak wiadomo oni to wszystko non profit robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak potem kolejnego anno nie będzie się opłacało robić to będzie hurr czemu już nie robią takich gier durr.

#gry
orgin246 - Jako, że koleżka ma mnie na czarno to napiszę tutaj. 

Uwielbiam ten rodza...

źródło: image

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wydaje mi sie ze z tego sie wyrasta, ja wyrosłem z piracenia.

Daj dzieciom jeszcze troche pokorzystać i też im przejdzie.

@Hmrogrz: to już raczej nie są dzieci, więc pewnie z tego nie wyrosną. Złodziejstwo się z domu wynosi - ojciec pewnie narzędzia z zakładu kradł, a matka papier do drukarki po 50 kartek w torebce do domu przynosiła. Bo przecież "się prywaciarz już dorobił, złodziej j----y..."
  • Odpowiedz
  • 2
@Hmrogrz: Ja też wyrosłem z piracenia i to jakoś w gimnazjum jak humble bundle się pojawił i w krótkim czasie miałem więcej gier w niskiej cenie niż kiedykolwiek wcześniej. Teraz masz tyle sposobów na tanie granie, że głowa mała. A wykopek ze screena to raczej nie dziecko tylko dorosły chłop bo średnia na wykopie to chyba już 30 lat xD
  • Odpowiedz
@orgin246: mam satysfakcję z udawania wobec dorosłego chłopa ze jest dzieckiem bo zachowuje sie dziecinnie.

Nazywanie dorosłych ludzi dziećmi często ich triggeruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@stary_grat: czemu mam komuś płacić za gierkę? No i czemu uważasz, że żal mi korporacji? Ja po prostu rozumiem, że im więcej ludzi kupi grę tym jest większa szansa, że powstanie kolejna część. Wiadomo lepiej spiracić gierkę i nie dać nic zarobić, a potem narzekać, że jakaś firma nie wydaje kolejnej części xD
  • Odpowiedz
@orgin246: Grałem w pirata Rimworld od alfy, dopiero po roku testowania i tryhardowania załapałem o co w niej chodzi, 1h triala na Steamie nawet by mi nie dała przejść tutoriala co dopiero zrozumieć mechanikę

Nie mam zamiaru płacić 150zł za grę, która na streamach/gameplayach wyglada wyrąbiście bo co innego oglądać a grać, niech zaczną dawać dema typu tutorial, 1 mapa kampanii i skirmish 1v1 z tylko jednym botem na jednej
  • Odpowiedz
@orgin246: moralnym obowiązkiem jest spiracić i przetestować grę zamiast w-----ć grubą kasę a potem walczyć o zwrot bo próbowałeś grać w ten syf przez 2h i 3 minuty (zwrot tylko do 2h)
  • Odpowiedz
  • 0
@Krzewiciel_prawdy: nie wiem co jest złego w socjalizmie. No chyba, że mówisz o komunizmie i pięknym sowieckim socjalizmie. To tak, jak najbardziej g---o.
Taki socjalizm z krajów skandynawskich śmiga aż miło.
  • Odpowiedz
  • 0
@SzubiDubiDu: ty masz jakieś papiery? Nie chce obrażać osoby niepełnosprawnej.
Żyjesz w erze gdzie masz całe walkthrough na youtubie, recenzje, pierdyliardy opinii, te 2h na steam lub 30 dni na zwrot na Gogu.

No ale tak wiadomo day one gra wychodzi za 250/300 zł to sprawdzisz w pełni i kupisz za 10 lat za 15 zł xD
Ni c--j mi nie wmówisz, że takie Anno 117 byś testował 50h a
  • Odpowiedz
Jeśli coś za co płacisz nie jest twoją własnością, to piractwo nie jest złodziejstwem. Nie zapraszam do dyskusji.

@Kampinos: nigdzie nie napisałem że coś ukradł, albo że jest złodziejem.
  • Odpowiedz
recenzje, pierdyliardy opinii

@orgin246: Nie ma to jak kupione i sponsorowane recenzje <3

Day one sprawdziłęm cyberpunka, g---o straszne, po 2 latach połatali, że jest grywalne i wreszcie kupiłem
  • Odpowiedz