Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +55
HO HO HO! Za chwilę Mikołajki, więc i my rozdajemy mały upominek. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-mikolajki
Pobierz
wysokiewiczplum +104
Bogowie tupnęli nogą i ograniczenie pensji do 50k w państwówce nie wyszło poza delikatną sugestię.
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne

Uwielbiam ten rodzaj graczy, którzy to chcą w coś pograć, ale zarobić studiu nie dadzą bo jak wiadomo oni to wszystko non profit robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak potem kolejnego anno nie będzie się opłacało robić to będzie hurr czemu już nie robią takich gier durr.
#gry
źródło: image
PobierzDaj dzieciom jeszcze troche pokorzystać i też im przejdzie.
@Hmrogrz: to już raczej nie są dzieci, więc pewnie z tego nie wyrosną. Złodziejstwo się z domu wynosi - ojciec pewnie narzędzia z zakładu kradł, a matka papier do drukarki po 50 kartek w torebce do domu przynosiła. Bo przecież "się prywaciarz już dorobił, złodziej j----y..."
Nazywanie dorosłych ludzi dziećmi często ich triggeruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam zamiaru płacić 150zł za grę, która na streamach/gameplayach wyglada wyrąbiście bo co innego oglądać a grać, niech zaczną dawać dema typu tutorial, 1 mapa kampanii i skirmish 1v1 z tylko jednym botem na jednej
Komentarz usunięty przez moderatora
Taki socjalizm z krajów skandynawskich śmiga aż miło.
Żyjesz w erze gdzie masz całe walkthrough na youtubie, recenzje, pierdyliardy opinii, te 2h na steam lub 30 dni na zwrot na Gogu.
No ale tak wiadomo day one gra wychodzi za 250/300 zł to sprawdzisz w pełni i kupisz za 10 lat za 15 zł xD
Ni c--j mi nie wmówisz, że takie Anno 117 byś testował 50h a
@Kampinos: nigdzie nie napisałem że coś ukradł, albo że jest złodziejem.
@orgin246: Nie ma to jak kupione i sponsorowane recenzje <3
Day one sprawdziłęm cyberpunka, g---o straszne, po 2 latach połatali, że jest grywalne i wreszcie kupiłem