Aktywne Wpisy
AferaRzeszow +37
Afera z mężatą kosmetyczką w Rzeszowie! Gdy mąż robił za granicą, pani ze zdj niżej szalała po klubach i imprezach, teraz jej zdjecia i filmiki jak robi gały itd wyciekły do internetu 🤣 jak myślicie co mąż na to? Co sądzicie o niej? #afera #rzeszow #podkarpacie #nudes #nudesy
źródło: 1000106624
Pobierz
sevastianek +1
#gromda kto chce normalny link pisac pv

Uwielbiam ten rodzaj graczy, którzy to chcą w coś pograć, ale zarobić studiu nie dadzą bo jak wiadomo oni to wszystko non profit robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak potem kolejnego anno nie będzie się opłacało robić to będzie hurr czemu już nie robią takich gier durr.
#gry
źródło: image
Pobierz@SzubiDubiDu: czy te kupione recenzje są z nami w pokoju? No ale załóżmy, że deweloper nie ma jednak kiesy bez dna i nie wszystkim był w stanie zapłacić. Nie ma recenzji np. NIE KUPIONYCH.
Sprawdziłeś cyberbonka na premierę, ale nie napisałeś, że kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą fajny przykład. Ja mogę powiedzieć, że expedition 33 sprawdziłem
@orgin246:
Obciągasz tak mocno korporacjom, że nawet nie jesteś w stanie przeczytać co jest napisane ¯\(ツ)/¯
@orgin246: chronicznie chory xD Denuvo mega obciąża kompa gdy grasz więc czasami dobre piraty z wyciętym denuvo działają lepiej od legitnych kopii xD
źródło: bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u1
Pobierz@SzubiDubiDu: No te 8 lat temu obciążało jak w RE7, ale nowsze wersje już nie dymają aż tak. Ale no w---------ą denuvo z jakiegoś powodu. Jakby ludzie nie byli k-----i i nie piracili to by nie trzeba było takiego gówna nawet tworzyć xD
Konsole mają w sofcie zabezpieczenia antypirackie i
@orgin246: Ale oni nie narzekają na nic przecież tylko się raczej "chełpią", że denuvo ich nie tyka - narzekasz to ty tutaj cały czas. Nie chcesz piracić to nie pirać i elo, po co się produkujesz dalej
@orgin246: żeby sprawdzić jak bardzo jest zła? Duh. takie trudne? xD zwłąszcza gdy recenzenci mówili game of year a gracze, że g---o
@SzubiDubiDu: jeśli tak lubisz nie mnie oceniać xD Może następnym razem pograj sobie w maluch racer xD
XDDD
Twój mindset by sprawdzić coś c-------o na piracie już mnie r------ł. Poświęciłeś nie wiem ile czasu by przetestować cyberbąka w wersji 1.0 z pirata zamiast pograć w coś dobrego.
Niezły łeb jesteś tak powiem.
Mnie to r---------a szczerze jako byłego pirata bo
@orgin246: No i co z tego. Niech sb pisze. I ma rację, nie ma już takich gier jak kiedyś.
@orgin246: I skąd wiesz czy cię by nie zainteresowały skoro nie zagrałeś?
Teraz w drugą mańkę, kupiłem Cities Skylines 2 i kilka dlc, po jakimś czasie wiecznych crashów okazało się, że gra ma jeden bug w określonych warunkach i wywala ale za późno abym zwrócił. Ale też nie na wszystkich komputerach, niestety na moim tak. Jakbym spiracił to bym
@CeasingDig40K: może jakby ktoś je kupował, a nie piracił to by były ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Japończyki kupują sobie Yakuzy i można o nich powiedzieć, że są tymi grami co kiedyś.
@SzubiDubiDu: bo nie muszę grać w symulator farmy by wiedzieć, że przy nim zasnę. A gdyby miał potrzebę sprawdzić takowy symulator to odpalę poprzednią edycję, którą dostałem z epica. Albo odpalę sobie gameplay z gry, recenzję od kogoś kto ma podobne preferencję, spytam znajomych. No jest masa opcji przed samym zakupem bym wiedział czy coś mi siądzie. Czasami też
@orgin246: Jeśli ty serio wierzysz w to, że gry są gorsze bo są piracone to rozpędź się w stronę ściany