Wpis z mikrobloga

Jako, że koleżka ma mnie na czarno to napiszę tutaj.

Uwielbiam ten rodzaj graczy, którzy to chcą w coś pograć, ale zarobić studiu nie dadzą bo jak wiadomo oni to wszystko non profit robią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak potem kolejnego anno nie będzie się opłacało robić to będzie hurr czemu już nie robią takich gier durr.

#gry
orgin246 - Jako, że koleżka ma mnie na czarno to napiszę tutaj. 

Uwielbiam ten rodza...

źródło: image

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@orgin246: wiesz, można też po prostu poczekać i nie kupować preorderow, czy piracic w 1 dzień, można po jakimś czasie po prostu za lepsze piniendze kupić polatanego goty że wszystkimi dodatkami. Tutaj jednak pojawia się must have now. Od lat nie kupuje premierowych wersji, a od lat jeszcze bardziej wielu nie pirace. Mam taką kupkę wstydu, że nie ogarnę, choćbym od dziś po 18h grał codziennie do końca moich dni.
  • Odpowiedz
Bo no kupuję gry bardzo rzadko na premierę i częściej na przecenach.

@orgin246: O popatrz, ja też nie kupiłem cyberpapy na premierę tylko dopiero jak załatali po 2 latach. A przy okazji przetestowałem jak bardzo jest zbugowane ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@CeasingDig40K: wiadomo, że to nie jedyny powód ale przy niektórych markach na pewno ma swój większy lub mniejszy udział. Dlatego szanowny pan japończyk kupuje Yakuze i ciągle ją otrzymuje od jakiś 20 lat.
  • Odpowiedz
  • 0
@qciek: no trafiasz w punkt. Ja sam na steamie mam ponad 120 gier do ukończenia. Plus inne platformy i inne launcher na PC. Ja mam przynajmniej grania bez kupowania nowości na 5 lat... a przecież nie żyję w próżni. Pojawi się takie dispatch jak ostatnio no i muszę kupić i przejść bo tak siada jak nigdy. A to nie jedyna gra z tego roku' którś chętnie bym ograł. No ale
  • Odpowiedz
@orgin246: po co mam czekać na te humble bundle, przeceny i okazje na szarostrefowych keyshopach jak mogę sobie ograć w pełni wypasioną wersję deluxe często parę dni przed premierą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie chce mi się też tracisz czasu na jakieś średniaki, które są rozdawane za pół darmo. a dobrą grę równie dobrze mogę zakupić na promocji po ograniu pirata, jeśli mi się bardzo spodoba
  • Odpowiedz