Wpis z mikrobloga

@patryk-wuwuw: Wiedziałem i z 3 paczki przerobiłem w ramach ciekawostki. Ale jakoś nie wyobrażałem sobie że kandydat na prezydenta będzie to ładować na wizji xD On w ogóle prawdziwy snus używał? Jakoś wątpie. W Polsce ich przecież nie ma. Są tylko w Szwecji, Norwegii

Beka bo równolegle jak próbują kręcić afery że Zełeński ćpun, że Macron chowa chusteczke ze stołu jakby coś tam było itp itd xd
  • Odpowiedz
pytanie co takiego jest w tych woreczkach, że musi to wciągać nawet będąc na wizji.

@przeciwko78: @fidelio-fidelio @fornson23 @Tetsuya @Mathas W Polsce nie ma snusu i on go raczej nie bierze. Da się kupić ale to jakieś syntetyczne woreczki z nikotyną bez tytoniu (widziałem że w ostatnim 1-2 latach się to pojawiło w PL ale nawet nie próbowałem).

Snus działa tak jakbyś strzelił natychmiast kilka kaw albo monsterków,
Saeglopur - >pytanie co takiego jest w tych woreczkach, że musi to wciągać nawet będą...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@patryk-wuwuw: Czemu w ogóle utarło się, że tu naprawdę chodzi o snusa? Skąd to wyszło?

Powinieneś raczej przewrotnie zapytać czemu tego czegoś nigdy nie było wśród 'dosyć powszechnych' substancji od których można się uzależnić. Już dawno by był jakiś dym z kurde, nie wiem, opracowań skandynawskich że to g---o i lepiej tego nie brać.
  • Odpowiedz
@Saeglopur ja wiem, że to nie snus tylko woreczek tytoniowy. Ale wiesz, to jest takie czepialstwo, że kupiłem sobie czeską Kofolę, a nie prawdziwą amerykańską Coca-Colę.
  • Odpowiedz