Aktywne Wpisy

Besalama +196
Chyba nie o takie cele naukowe mu chodziło (╥﹏╥)
"Mężczyzna z Arizony przekazał ciało swojej matki, wierząc, że posłuży do badań nad chorobą Alzheimera. Zamiast tego Biological Resource Center potajemnie sprzedało je armii USA za 5 893 dolary, gdzie zostało wykorzystane w testach wybuchowych.
Rodzina później dowiedziała się, że ciało zostało przypięte do krzesła i zdetonowane w ramach badań nad skutkami
"Mężczyzna z Arizony przekazał ciało swojej matki, wierząc, że posłuży do badań nad chorobą Alzheimera. Zamiast tego Biological Resource Center potajemnie sprzedało je armii USA za 5 893 dolary, gdzie zostało wykorzystane w testach wybuchowych.
Rodzina później dowiedziała się, że ciało zostało przypięte do krzesła i zdetonowane w ramach badań nad skutkami
źródło: juesej
Pobierz
kartofel +147
#antykapitalizm
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
źródło: 1000019181
Pobierz![Superlutownica czyli cztery sposoby na transformatorówkę [TOWARY MODNE 300]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/20a38fca22eeb0baf2133a75c9193117bf54dc01357a5f1cba95df35eec7304a,q80.jpg)

#xiaomi #miuipolska #xiaomieu #telefony #ue #uniaeuropejska
Ostatnio kupiliśmy mojej mamie Xiaomi Redmi 13. Wgraliśmy na niego tajwański ROM I niebieska ikonka dialera googlowego zamieniła się w zielony miui i pojawiła się możliwość nagrywania rozmów tak jak na obrazku jpg wysłałam wyżej.
Co ciekawe w moim Mi Flip jest także zielony miui i opcja nagrywania jest ukryta.
Czy jest gdzieś dostępna na internecie lista telefonów, które nie są zarażone wirusem Unii Europejskiej, która skutecznie blokuje tak prosta czynność jak nagrywanie rozmów przez dialer.
Prośba o niedoradzenie programów ACR, bo one tez są skutecznie blokowane przez urządzenia sprzedawane na terenie UE.