Aktywne Wpisy

CzekoDonut +156
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +334
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

#xiaomi #miuipolska #xiaomieu #telefony #ue #uniaeuropejska
Ostatnio kupiliśmy mojej mamie Xiaomi Redmi 13. Wgraliśmy na niego tajwański ROM I niebieska ikonka dialera googlowego zamieniła się w zielony miui i pojawiła się możliwość nagrywania rozmów tak jak na obrazku jpg wysłałam wyżej.
Co ciekawe w moim Mi Flip jest także zielony miui i opcja nagrywania jest ukryta.
Czy jest gdzieś dostępna na internecie lista telefonów, które nie są zarażone wirusem Unii Europejskiej, która skutecznie blokuje tak prosta czynność jak nagrywanie rozmów przez dialer.
Prośba o niedoradzenie programów ACR, bo one tez są skutecznie blokowane przez urządzenia sprzedawane na terenie UE.