Ostatnio kupiliśmy mojej mamie Xiaomi Redmi 13. Wgraliśmy na niego tajwański ROM I niebieska ikonka dialera googlowego zamieniła się w zielony miui i pojawiła się możliwość nagrywania rozmów tak jak na obrazku jpg wysłałam wyżej. Co ciekawe w moim Mi Flip jest także zielony miui i opcja nagrywania jest ukryta. Czy jest gdzieś dostępna na internecie lista telefonów, które nie są zarażone wirusem Unii Europejskiej, która skutecznie blokuje tak prosta czynność jak nagrywanie rozmów przez dialer. Prośba o niedoradzenie programów ACR, bo one tez są skutecznie blokowane przez urządzenia sprzedawane na terenie UE.
#xiaomi #miuipolska #xiaomieu #telefony #ue #uniaeuropejska
Ostatnio kupiliśmy mojej mamie Xiaomi Redmi 13. Wgraliśmy na niego tajwański ROM I niebieska ikonka dialera googlowego zamieniła się w zielony miui i pojawiła się możliwość nagrywania rozmów tak jak na obrazku jpg wysłałam wyżej.
Co ciekawe w moim Mi Flip jest także zielony miui i opcja nagrywania jest ukryta.
Czy jest gdzieś dostępna na internecie lista telefonów, które nie są zarażone wirusem Unii Europejskiej, która skutecznie blokuje tak prosta czynność jak nagrywanie rozmów przez dialer.
Prośba o niedoradzenie programów ACR, bo one tez są skutecznie blokowane przez urządzenia sprzedawane na terenie UE.