Wpis z mikrobloga

Pytanko do użytkowników Projectivy Launchera. Mam problem z przycinaniem się całego systemu. Klawisze pilota lagują do tego stopnia, że jak wciskam strzałkę w dół to przez 1-2 sekundy nic się nie dzieje, a potem jeb przeskakuje 14 pozycji. Mało nie złamałem pilota na kolanie z w--------a, a dziś odkryłem, że to wina odblokowania w Projectivy Ułatwień Dostępu. Po wyłączeniu tego jak renkom odjoł. Dziwne jest to, że używam go już kilka tygodni, a problem pojawił się może z tydzień temu.
Widziałem stare wątki na r/, więc chyba nie jest to jakiś niszowy problem, ale czy ktoś to ogarnął?
Mój sprzęt to TV Philips PUS8818.

#iptv #android #androidtv #googletv #projectivy #philips
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@shexcyk na Reddicie znalazłem też info o problemach na boxie Onn i telewizorze Hisense. Sam używam też Stronga Leap-S3 Pro, ale za mało, bo ten problem nie pojawia się od tak, na Philipsie potrzebował kilku tygodni. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@shexcyk Ja tak samo, co prawda mój to tylko 42" w sypialni, ale po 3 dniach już reklamowałem, bo się restartował co chwilę, więc o czym to świadczy. xD Mnie też Ambilight robi robotę, no i zależało mi na Androidzie. Jedyny prawilny OS, ale jak widać z Androidem to chyba tylko Sony.
  • Odpowiedz